2777
2789
عنوان

پارتنرم گفت یمدت از هم دور باشیم

102 بازدید | 10 پست

من خودم به شخصه ادم گیر بده و غر غرویی هستم 

ولی الان درست کردم خودمو مشغول کردم گیر نمیدم 

از پنجشنبه س ک منو از همه جا بلاک کرده فقط خط مامانم بازه رفتم دمه مغازش گفتم حیفش نکن گفت باشه نمیخوام تموم کنیم ولی یمدت همو نبینیم تا ببخشمت اینم بگما اصلا تو فاز دختر بازی نیست ک بخواد منو فر بده دنبال بهونه باشه چون این اخریا یه چک ۷۰۰ میلیونی داشت بازارم ک بده حالش خیلی بد بود منم بی درک بازی در اوردم ولی پشیمونم الان بنظر شما جبران کنم اکی میشه همه چی من خیلی دوسش دارم اونم خیلی داره ولی ازم عصبیه از ۵ شنبه تا الان یک بارم حرف نزدیم گفت یمدت کلا فک کن من مسافرتم خواهشا و لطفا نگین ولش کن من ۸ سال ۹ سال یه بار یکی به دلم میشینه و ادم این شاخه اون شاخه نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوست دارم پسره ولی خب دوست معمولیه. 

من بابام چون خودش بازاریه کاملا درک میکنم و این دوستمم بازاریه. این چندوقت کلا بهش غر نمیزنم، شبا که میاد یه خسته نباشی میگم و بهش میگم اگر امروز کسی تو بازار رو مخت بود یا کلا حرفی داری بگو و اینا... تو هم غر نزن بهش احساس خوب و پشتیبانی بده

من یه دوست دارم پسره ولی خب دوست معمولیه. من بابام چون خودش بازاریه کاملا درک میکنم و این دوستمم باز ...

دیروز رفتم دم مغازش بنظرت هفته دیگه یکشنبه لازانیا خیلی دوس داری این اخرا بهم هی میگفت من یادم میرفت هفته بعد یکشنبه درست کنم ببرم براش بعد اسنپ بگیرم بیام خونه میشه یه هفته انطوری

دیروز رفتم دم مغازش بنظرت هفته دیگه یکشنبه لازانیا خیلی دوس داری این اخرا بهم هی میگفت من یادم میرفت ...

آره اینم خوبه، غر و نق هم زیاد نزن مردا الان دیگه حوصله خودشون رو هم ندارن. اگر میخواد فوتبال ببینه، فیلم ببینه یا با دوستش بره بیرون بذار راحت باشه و یکم واسه خودش باشه