2777
2789
عنوان

باقالی پلو را چطور میپزید

235 بازدید | 26 پست

خانما من باقالی خریدم 

نمیدونم چیکار کنم میخوام باقالی پلو بزارم 

جدا بزارم بپزه؟ بعد خرد نکنم ؟ با پوست بزارم چطوری درست کنم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

با برنج همزمان میریزم تو قابلمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستش بکن بپز برنج هم جدا آبکش کن با شوید تازه لایه لایه بریز و دم کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

نه بابا ببین اگه میخوای ابکش کنی برنجو که ربختی تو اب جوش باقالی هم همزمان بریز تو آب.یکم که قل زد ابکش کن ولابه لا شوید بریز و بزار دم.بعد روغن ایناشم بریز اخرسر هم زعفران بزن و تمام.

اگه کته میکنی.همون اولش با برنجقاطی کن بزار رو گاز .روغن و نمکشم بزن بزار بشو بکشه بعد شوید خشک یا تازه .من خشک میریزم.بریز و یه هم کوچیک بزن بزار دم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اهان پس باید جدا بپزم اره؟ ممنون عزیزم

اگه ریز هستن نمیخواد جدا بپزی فقط یه جوش کوچیک بده و کف روش روجمع کن، با خود برنج پخته میشه معمولا، اما اگه درشته نصف کن و بذار نیم پز بشه بعد بزن تو برنج.

یعنی دم پختک میکنی بعد دایره ای را میندازی یا نصف میکنی؟

هم حالت کته درست میکنم و هم آبکش

باقالی تازه خودش وقتی از پوست خارج میشه دو تا میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

باقالی روازوسط نصف کن بذارتوآب ویکم نمک بپزه نیم پزکه شد

موقع برنج ابکشی کردن بریزتوآبجوش شویدهارم من اول تفت میدم باروغن بعدمیریزم توآب برنج وشویدهارو دوسانتی خوردمیکنم زیادریزنمیکنم بعدآبکشی برنج وموادرومیریزم ودرآخریا روغن کرمانشاهی داغ میکنم میریزم یا کره یا روغن جامدکه طعمش روبهترکنه

یعنی دم پختک میکنی بعد دایره ای را میندازی یا نصف میکنی؟

من نصف میکنم .هر جور که خودت دوس داری.

ببین بالا توضیح دادم.ولی قبلش بلانچ کن.بعد اونکارا رو انجام بده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اهان پس باید جدا بپزم اره؟ ممنون عزیزم

اول پوست جدا کن بذار بپزه ،آبکش کن 

بعد برنج بذار 

وقتی برنج  آبکش کردی باقالی رو قاطی برنج کن 

بعد مرغ یا تن ماهی( اگه دوست داشتی )داخلش ریش ریش با زعفرون شوید بریز

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عشقم بزار جدا یه چند تا جوش کم بزنه اون کفش که روش جمع شد بریز تو آبکش بعد آخر برنجت بریز آبکش کن اون کف باعث بد بوی و بد مز گیه باقالی پلو میشه فقط نزار زیاد بپزه باقالیت