2777
2789
عنوان

وسواس و خود کشی

776 بازدید | 113 پست

افکارم چندین ساله میگه اگر کاری که ذهنت میگه رو انجام ندی مثلا برادرت یا خواهرت میمیرن !مثلا میگه برگرد دوباره جایی ک بودی یا ۹ بار ب یه چیزی نیگاه کن ........

میترسم یکیشون دور از جونشون بمیرن و من عذاب وجدان بگیرم و خودمو خلاص کنم 😭

چون چند بار به حرف ذهنم گوش ندادم 

دارو چند ساله میخورم و مشاوره میگیرم دردی رو فعلن که دوا نکردن !

خب خیلی پا بذار رو حرف مغزت بعد یه مدت باور میکنی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییی دختر شوخی میکنی دیگه😂😂😂😂چرا رفتی پیش دکتر اصلا مگه دارو هم میخواست این؟؟؟

یه بار فرض کن سخته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزم 

یه کتابه مال وسواس کودکانه به اسم ده لاک پشت در سه شنبه 

ولی من بهت پیشنهاد میکنم حتما بخونیش🥹👌🏽✅

کتاب دیگه از حال بد به حال خوب از دیوید برنز ... حتما بخونش و حتما حتما تمریناتی که داخلش گفته رو انجام بده حتما حالت خوب میشه ...

باور کن این مناسک و رسومات فقط تو ذهنتن و اگه انجامشون ندی هیچ اتفاقی نمیفته🪽💚🥲

ولی اگه میخوای واقعا پی ببری این کتابایی که گفتم برو از ترب سفارش بده همین الان و بخون 🥰

ببین عزیزم منم وقتی ۱۶ سالم بود کاملا شبیه تو بودم حتی خیلی بدترررر😂 مثلا اگه تو کوچه و خیابون راه میرفتم حتما وقتی با یکی چشم و تو چشم میشدم باید به چشم چپشون نگاه میکردم

سر جلسه امتحانام باید چندین بار خودکارامو مینداختم تا بالاخره شانسی به ردیف وایسن و کلی چیزشعره دیگه....

ولی ی روز زد به سرمو خلافشو انجام دادم گفتم ننم میخواد بمیره دور از جونش بمیره ...

پدرم اونم مهم نیس و حتی بقیه‌ی کسایی که میشناختم و برام عزیز بودن.. هرچند که کلی استرس داشتم ولی از وقتی اینجوری فکر کردم همه چیز برطرف شد و حتی ی نفرم نفهمید که من تو اون یک سال چ مشکلاتی داشتم

ترس همه وجودمو گرفته چند بار پنیک شدم

متوجهم یه چندبار نفس عمیق بکش از فردا به خودت بگو نه اگه جرعت کنی از محدوده امنت خارج بشی همه چی درست میشه به خودت اعتماد داشته باش خودت رو باور کن