2777
2789
عنوان

از فامیل متنفرم بابام مجبورم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 36 پست
برو بنظرم عروسی کلی رو آدم تاثیر میزاره

من از ۱۸ هر وقت میرم مهمونی و عروسی حالم بد میشه هردفعه هم بدتر

فامیل نحسی داریم خواهر و برادر به هم رحم نمیکنن انقدر پشتمون حرف زدن چون وضع مالی بدی داشتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون تا ۲۱ ازدواج کردن

من خودمم تو سن پایین ازدواج کردم ولی به اونایی که دیرتر ازدواج کردن حسودیم میشه چون توی زندگیم خیلی بی تجربه بودم و خیلی جاها اشتباه کردم

خوشحال باش که تا الان ازدواج نکردی و مطمئن باش که توی زندگی از اونا موفق تری

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

می خواستم رابط بهت معرفی کنم

مرسی عزیزم

رابط داریم اطرافموم من با این شرایطی که داریم نمیخوام ازدواج کنم چون مطمئنم از چاله میفتم تو چاه. یک برادر روانی دارم من برم مامانم خیلی بیشتر اذیت میکنه و..

۲٦ دلم میخواد نرم دعوا درست میکنه و زور میگه میگه دارم نونت رو میدم باید هرکار بگم بکنی

۲۶ خیلی بالاست!!!!! ببخشید فامیل بابات مشکل دارن چون در این دوره زمونه ۲۶ سال بالا نیست

میدونم خیلی سخته رفتن به عروسی اما نری هم حرف درمیارن پس بهتره بری و برای همشون هم قیافه بگیری و پشت چشم نازک کنی با خواهرت یا مادرت هم همشونو خوب بشین مسخره کن

اگر ببینه خوشید دازید فامیلشو مشخره هم میکنید دفعه بعدی میگه نیایید توروخدا

شوخی میکنی دیگه ۲۶ که اول جوونیه

بیخیال بابا یه لباس خوشگل و چش درآر بپوش با یه میکاپ لایت دخترونه شیک برو وسط برقص و شاد باش

میتونی دوستت رو ببری یا یک آشنایی که باهاش خوبی باهم باشین حوصله سر در نمیره و هم بهت خوش میگذره

هر کی هم چیزی گفت درمورد ازدواج نکردنت با خنده جواب بده

۲٦ دلم میخواد نرم دعوا درست میکنه و زور میگه میگه دارم نونت رو میدم باید هرکار بگم بکنی

تا۴۰شب استغفار هفتاد بندی امام علی رو بخون انشالله بزودی ازدواج عالی میکنی