2777
2789
عنوان

از فامیل متنفرم بابام مجبورم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 36 پست

احتمالا شهر کوچکی دیگه 

حالا اونا که اونجاها ازدواج کردن چی شدن کجا رو گرفتن خوبه والا هر روز خبر زن کشی میشنوه ادم، نکشنشونم چی میشن یکسری بشور بپر بچه بزای اقایی والا انگار دارن به شاهزاده مولتی میلیارد شوهر میکنن اینقدر رو ابرها سیر میکنن 

اسمش عروسیه خیلی وقتا اما در واقع مراسم شادی کنیز گرفتن برای مرده این دخترا داغن حالیشون نیست اما با یک لباس فید دوتا اهنگ و رقص ببخشید خ ر میشن

اتفاقا هر چی بدبخت بیچاره تر باشی زودتر زن میگیری دیدم که میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۶ سالگی ازدواج کردم ۲۷ سالگی رفتم خونه بخت و الان ک ۳۳ سالمه بچه سومم ۳ ماه اس از زندگیم رضایت ک ...

ده  پونزده سال دیگه حالتو میپرسم از این دکتر به اون دکتر

ده پونزده سال دیگه حالتو میپرسم از این دکتر به اون دکتر

مادر شوهرم ۱۲ سالگی ازدواج کرد ۲۰ تا بچه زایید آخریش ک شوهرمه سزارین کرد لوله هاشو بست از من سر حالترو قوی ترو سرزنده تره الان حدود ۷۰ سالشه