2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماهه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 39466 بازدید | 52 پست
خب اون نارنجیه رو بگه چیه و چقدر لب مرزه باز آدم مطمئن تر نظر میده  اما حتما یه دکتر دیگه م بر ...

باشه عزیزم ازش بپرسم ببینم بهم میگه منم میزارم اینجا اگراطلاعاتی داشتی بگی یکم خیالش راحت بشه.خیلی ازت ممنونم ایشالا نی نی روبه سلامتی بدنیا بیاری

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ندیدمش به قول خودش میگه خاله جون همه تیترا رو ابی زده یکیش نارنجیه😂دکترم گفته لب مرز.کشته م ...

منم لب مرز بودم امینو نکردم سونو بگه سالمه کافیه برای بیشترها لب مرز میزنن 

عزیزم سل فری فقط ازش خون میگیرن و معمولا هم میفرستن آلمان یا انگلیس هزینه شم معمولا یک و نیم میلیونه 

راستش خب من بودم سل فری رو توی این شرایط میدادم چونکه فک کنم ریسک سندروم داون دارن یه مقدار 

و اینکه باز بستگی به خودش داره اگه خدای نکرده سندروم داون باشه میخواد بچه بمونه یا میندازتش ؟

اما آمینوسنتز رو نمیکردم چون خیلی تهاجمی و پرخطره 

اما این یه آزمایش خون ساده س مثل همه آزمایشها از دست یکم نمونه خون میگیرن و هیچ خطری برای خودش و جنین نداره فقط هزینه ش بالاست 

بیمه تکمیلی اگه داره بده آزمایش رو ضرر نداره

اینی هم که گفتم‌ من خودم سل فری رو ندادم واسه این بود که برای من همه ریسکها خیلی خیلی پایین بود و طبق آزمایشمم همه چیز رو زده بود نرمال همینطور سونوگرافی 

دلیلی نداشت برم سل فری بدم و نرفتم با اینکه بیمه تکمیلی هم دارم اما دوس نداشتم یه کار اضافه بکنم وقتی هیچ مشکلی وجود نداره 

یه سوال دیگه 

چرا زیرش نوشته سل فری نمیخواهد انجام دهد ؟؟؟

منظورش این بوده نیازی نیست انجام دهد یا اینکه خالتون نمیخواد انجام بده ؟؟

یا اینکه دومیه غربالگری دومشه که چون ریسکش خوب بوده آزمایشگاه نوشته نیازی نیست سل فری بده ؟؟؟

اگه گزینه آخره که خب دکتر آزمایشگاه تشخیص داده نیازی به سل فری نیست نده دیگه 

دقیق متوجه نشدم چی به چی شد

یه سوال دیگه  چرا زیرش نوشته سل فری نمیخواهد انجام دهد ؟؟؟ منظورش این بوده نیازی نیست انجام د ...

نه دکترش تادومین ازمایش غربالگری رودیده کفته همه چی نرمال اما میخوای مطمعنتربشی بروازمایش دیگه بده خالم گفته هزینه ش برام زیاده اگر فکر میکنید لازمه میرم.که دکتر زیرش نوشته نمیخواهد انجام دهد به خواست خالم.حالا میخواد خیالش راحت بشه که ازمایش دوم عددش بانرمال فاصله نداشته باشه.نظریه متخصص دیگه هم همین بوده که نرماله ولی برای اطمینان برو

عزیزم سل فری فقط ازش خون میگیرن و معمولا هم میفرستن آلمان یا انگلیس هزینه شم معمولا یک و نیم میلیونه ...

عزیزم مرسی جواب میدی ببخش اذیتت میکنم مثلا عدد نرمال ازمایش دومش چنده واین عدد ازمایش ایشون چیه،ریسکش کمه یا نه؟