2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماهه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 39473 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها خاله ی من ۳۶سالشه بارداره.غربالگری اول گفتن لب مرز.اما غرباالگری  دوم همه وی نرمال هم خون هم سونو.حالا دکترش میشه برای اطمینان صددرصد برو امینوسنتز اکه اسمشو اشتباه نگفته باشم اماخالم نگران  خطر سقطه.چیکارباید کنه کسی اطلاعی داره

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
من هم تعریفشو زیاد شنیدم .مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم 

هم خیلی نظم دارن و هم عین بانک بهت شماره میدن و شماره ت رو صدا میزنن و عین مطب دکتر هی نمیپرن وسط نوبت آدم که اعصابت خورد بشه هم اینکه خیلی شیک و تمیزن و دستگاهاشون جدیده و دکتراشون خبره هستش 

خوده دکتر طباطبائی هم آخرش میاد جنسیت رو میگه که میگن رد خور نداره و اشتباه نمیکنه

برا منو که درست گفته بود 

پایینشم یه کافه رستوران داره که غذای خونگی درست میکنه که ازین نظر خیلی خوبه‌ که غذای بیرون ضرر داره به هر حال 

امکانات دیگشم مثل تخت استراحت مادر و دکتر مشاور رایگان که هر سوالی داری بپرسی  و ... هم خوبه 

خانوما جواب بدید اگرمیدونید مانگرانشیم.غربالگری دومش رو جای مطمعن انجام داده بیمارستان پارس تهران.گفتن همه چی نرمال اما برای اطمینان کامل برو امینوسنتز

خانوما جواب بدید اگرمیدونید مانگرانشیم.غربالگری دومش رو جای مطمعن انجام داده بیمارستان پارس تهران.گف ...

والا من بودم آمینو که نمیرفتم هیج دکتر احمقی که همچین پیشنهادی داده رو هم عوض میکردم 

آمینو مال کسیه‌ که دیگه هنه آزمایشها ریسک شدید نشون دادن و ممکنه بچه یه مشکل جدی مثلا مثل سندروم داون داشته باشه

چرا آمینو ؟؟؟ آمینو خیلی‌روش تهاجمی ای هستش  حداقل میگفت سل فری بده

چه میدونم بخدا دیروز بهم زنگ زده خدابعد از۱۹سال دوباره بهش بچه داده درحالی که محال بودبارداربشه.خودش میگه غربالگری اول دکترم دیده گفته لب مرزه بخاطر سنت.اما دومی که ۱۶هفته انجام داده گفتن همه چی نرمال اما دکترخودش بازم تو دلشو خالی میکنه میگه بروانجام بده اینم هم بخاطر سقط میترسه هم میگه هزینه ش دوتومن هست

من اطلاعی ندارم عزیزم ولی براش  صلوات میفرستم ان شاالله که چیزی نیست

قربونت عزیزم.خالم سال گذشته توبیمارستان بستری بود و دوبارعمل شد رحمش پراز پلیپ و کیست بود درست زمانی که تشخیص شیمی درنانی داده شد اوضاع عوض شد ;حالش بهترشد کیست بادارو وعمل ازبین رفت وگفته ن خوش خیمه.تاخدا معجزش و نشونش داد و پنج ماه پیش خبربارداریشو داد نمیدونی برای ماهایی که سالگذشته کارمون گریه بود این خبر چقدرخوشحالمون کرد

چه میدونم بخدا دیروز بهم زنگ زده خدابعد از۱۹سال دوباره بهش بچه داده درحالی که محال بودبارداربشه.خودش ...

من بودم نمیدادم راستش 

من خودم همه چیش خیلی نرمال بود دکترم گفت برو سل فری بده گفتم نمیرم اخه واسه چی بدم یه آزمایش رو ؟؟!!!

دستیارشن گفت این آزمایشا چیز خاصی نیست بیشتر جنبه تجاری پیدا کرده 

واقعا هم تجارتی شده واسه خودش !!!

حالا باز خودش میدونه 

بعدشم لب مرز یعنی چی خب ؟

ریسکش چند بوده ؟ ان تیش چند بوده ؟ 

والا من بودم آمینو که نمیرفتم هیج دکتر احمقی که همچین پیشنهادی داده رو هم عوض میکردم  آمینو ما ...

مرسی عزیزم چقدحرفات روحیه داد منم دیروز بهش گفتم نگران نباشه وقتی میگن نرمال اما خودش همش میگه سنم بالاست نکنه یه طوریش باشه دکترشم همش تودلشو خالی میکنه.منم گفتم که ریسک نکنه ونره اما ته دلم میکم ایخدا چیزی نباشه بعداز هیحده سال خدایی نکرذه بچه سالم نباشع

من بودم نمیدادم راستش  من خودم همه چیش خیلی نرمال بود دکترم گفت برو سل فری بده گفتم نمیرم اخه ...

نمیدونم ندیدمش به قول خودش میگه خاله جون همه تیترا رو ابی زده یکیش نارنجیه😂دکترم گفته لب مرز.کشته منوبااین توضیحاتش     

نمیدونم ندیدمش به قول خودش میگه خاله جون همه تیترا رو ابی زده یکیش نارنجیه😂دکترم گفته لب مرز.کشته م ...

خب اون نارنجیه رو بگه چیه و چقدر لب مرزه باز آدم مطمئن تر نظر میده 

اما حتما یه دکتر دیگه م بره و نظر اونن بپرسه و همینطوری مستقیم نره آمینو