منم دلم میخواد برم ولی یجوری گارد گرفت انگار چخبره
گفت به هیچ وجه بری چن روز بمونی پیش اونا
اصلا خوشم نمیاد مگه تو خونه نداری
کلا گفت نمیزارم بری
بعد اونام همش،اصرار میکنن
چ غلطی کنم
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
من ک مجردم ولی مامانم بوده یک ماه هم رفته خونه بابابزرگم ی شهر دیگه بابام هیچی نگفتهاخه چرا باید چیز ...
بحث اسیر گرفتن نیست من بقیه رو نمیدونم ولی خودم دوست ندارم زیاد از هم دور باشیم یا کلا بدون هم خوش بگذرونیم نمیگم همیشه اینجوریه نه من تنها بیرون میرم ولی اینکه چند روز بخوام برم جایی خب سخته دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من واقعا ازین کارا کنم دیگه نمیتونم بگردمشوهرمم همچین کاری کنه یک تار مو براش باقی نمیزارممگه الک ...
اگه وقت داری مهربون شو و فعلا حرفی نزن و با مهربونی سیاست و لوس بازی اجازه رو بگیر فقط برا یه شب
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
میدونم خیلی دوست داری بری ولی به نظر من به خاطر چند روز زندگیت رو تلخ نکن و به حرف شوهرت گوش کن،
تایپیکت رو خوندم یاد اوایل ازدواج خودم افتادم....تازه برای من فقط یه صبح تا بعدازظهر بود نذاشت برم...ازین طرفم خاله هام هی زنگ میزدن می گفتن پاشو بیا....خیلی اون روز سخت گذشت برام...ولی زندگی خود آدم مهم تره
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️