2777
2789
عنوان

همسرم نمیزاره برم خونه مادربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 54 پست
چ بدونم دلیلشو خود شوهرش میدونه اسی باید از شوهرش بپرسهمن ک دوس ندارم شوهرم چند روز خونه زندکیشو‌ ول ...

برای همه ی نسخه نمیپیچم

این یه چیز خیلی عادیه ک بعضی وقتا زن و شوهر پیش هم نباشن

بازم میگم سبک زندگیا خیلی تفاوت داره

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من ک مجردم ولی مامانم بوده یک ماه هم رفته خونه بابابزرگم ی شهر دیگه بابام هیچی نگفتهاخه چرا باید چیز ...

بحث اسیر گرفتن نیست من بقیه رو نمیدونم ولی خودم دوست ندارم زیاد از هم دور باشیم یا کلا بدون هم خوش بگذرونیم نمیگم همیشه اینجوریه نه من تنها بیرون میرم ولی اینکه چند روز بخوام برم جایی خب سخته دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من واقعا ازین کارا کنم دیگه نمیتونم بگردمشوهرمم همچین کاری کنه یک تار مو براش باقی نمیزارممگه الک ...

اگه وقت داری مهربون شو و فعلا حرفی نزن و با مهربونی سیاست و لوس بازی اجازه رو بگیر فقط برا یه شب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

میدونم خیلی دوست داری بری ولی به نظر من به خاطر چند روز زندگیت رو تلخ نکن و به حرف شوهرت گوش کن،

تایپیکت رو خوندم یاد اوایل ازدواج خودم افتادم....تازه برای من فقط یه صبح تا بعدازظهر بود نذاشت برم...ازین طرفم خاله هام هی زنگ میزدن می گفتن پاشو بیا....خیلی اون روز سخت گذشت برام...ولی  زندگی خود آدم مهم تره

چه ربطی دارهزن و شوهر هردو باید از هم راضی باشن

یعنی چی وایعنی زن باید اجازه بگیره ولی وقتی میگیم‌مگه مرد اجازه میگیره،میگی چه ربطی داره😐اتفاقا کاملا به هم ربط دارن

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ببخشید راهش سلیطه بازیه باید حرفتو به کرسی بنشونی

نه جوری نیس که قبول کنی قشنگ عصبی میشه

دیگ کلا نمیشه برم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️