2777
2789
عنوان

همسرم نمیزاره برم خونه مادربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 54 پست
در جریان گذاشته گارد گرفته برعکسم بود همین بود دیگه شما همسرت چند روز بخواد بره جایی غر نمیزنی؟

من ک مجردم ولی مامانم بوده یک ماه هم رفته خونه بابابزرگم ی شهر دیگه بابام هیچی نگفته

اخه چرا باید چیزی بگه مگه اسیر گرفتن؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا بخاطر حذف تاپیکم زدم

تو تاپیک من؟😂😐

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بله کسی صاحب کسی نیست صاحب همه ما خداست من دارم میگم زن و شوهر باید از هم راضی باشن شما چی میگی :/

راضی بودن یعنی چی از نظر شما

اینکه اجازه نده بره خونه مامان بزرگش؟به چه دلیل؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من ک مجردم ولی مامانم بوده یک ماه هم رفته خونه بابابزرگم ی شهر دیگه بابام هیچی نگفتهاخه چرا باید چیز ...

نه من واقعا ازین کارا کنم دیگه نمیتونم بگردم

شوهرمم همچین کاری کنه یک تار مو براش باقی نمیزارم

مگه الکیه

ی ماه

ی ماه نیومد دیگه میخوام خبرشو بیارن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

نه من واقعا ازین کارا کنم دیگه نمیتونم بگردمشوهرمم همچین کاری کنه یک تار مو براش باقی نمیزارممگه الک ...

درسته

سبک زندگی هرکس متفاوته

خودتونم راضی هستید دیگه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

راضی بودن یعنی چی از نظر شمااینکه اجازه نده بره خونه مامان بزرگش؟به چه دلیل؟

خب کارش خوب نیس ولی کلا ادم محدود گری نیس

حالا یا دلش تنگ میشه چیزی نمیگه یا لج کرده

ب هرحال منم دلم مبخواد راضیش کنم نمیخوام تحت فشار بزارمش

اره اخه بعضی وقتا واسه خودم پیش میاد خیلی گناه دارم عزیزم از محبت زنانت استفاده کن ولی چند روز ن ...

😂🥺الهی

سعی میکنم

به قول اون خانمه بگم خودتم بیا شاید خجالت کشید😂😂

راضی بودن یعنی چی از نظر شمااینکه اجازه نده بره خونه مامان بزرگش؟به چه دلیل؟

چ بدونم دلیلشو خود شوهرش میدونه اسی باید از شوهرش بپرسه

من ک دوس ندارم شوهرم چند روز خونه زندکیشو‌ ول کنه پس ب شوهرمم‌ حق میدم دوس نداشته باشه 

شماهم مجردی لطفا بیخیال شو

مامانتو‌ قضاوت نمیکنم ولی همه شرایط یکسان ندارن ک یک نسخه بپیچی چون مامانت رفته پس اوکیه

منم دلم خواست برم وای به حال تو

😂😭بخدا سیسییی

ببین چقد سخته