2777
2789
عنوان

عشقم رفته داغونم

82 بازدید | 6 پست

عزیزان لطفا کمک کنید چطور یه مردی که بینهایت عاشق بود و یهو بخاطر بیکار شدنش می ره توو غارتنهاییش وبگه یه مدت پیام نده و بذار توو حال خودم باشم وحال وحوصله ی احدی وندارم ومیشه از غارش بیرون اورد؟ آخه  بیش از یک هفته س نه پیام میده ونه زنگ میزنه منم طبق خواستش بهش پیام نمیدم بخدا خیلی حالم بدوناخوشه ودلتنگ ونگرانشم 

آخه  قبل این ۱ هفته ایشون  ۱ ماهه که افسرده شده و هی دوری خواسته وتنهایی ولی من بهش پیام میدادم چون طاقت دوریشو نداشتم وبعد کلی مهربونی وخوبیم وانرژی مثبت وعشق دادنم بهش بازم ب توو غارموندنش ادامه داد من  دیگ شاکی بهش توهین کردم و گفتم اگر ازغارتنهاییت بیرون نیای میرم وخداحافظ(البته چندین بار توو اون چند روز کفتم بهش)اونم ۱ هفته پیش گفت خداحافظ وتاابد میخوام تنهاباش حال وحوصله ی خودمم دیگه ندارم!!!

۱ هفته ست که بخاطر بیکاری وازدست من ناراحت وعصبانی شدنش رفته ونیست چه کنم ؟!!💔😔

تو الانم بری سمتش کیسه بوکسش میشی پس نرو تا ببینی تهش چی میشه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

تو الانم بری سمتش کیسه بوکسش میشی پس نرو تا ببینی تهش چی میشه

سلام ممنونم عزیزم به نظرت تا کی سکوت وصبر کنم ؟واقعا دلتنگ و بیقرارشم🥺😔یعنی واقعا رفته یا فقط توو غار لعنتی تنهاییشه من دیگه طاقت دوریشو ندارم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم عزیزم به نظرت تا کی سکوت وصبر کنم ؟واقعا دلتنگ و بیقرارشم🥺😔یعنی واقعا رفته یا فقط توو ...

ببین مردها برعکس ما واقعا تنهایی و ترجیح میدن وقتی دردی دارن اما کسی هم ک عاشق باشه هرچقدر بخواد تنها باشه دیگه یه پیام و زنگ و میزنه

این بنظرم چیز دیگه ای هم هس

اما جات بودم زجر و تحمل میکردم نمی‌رفتم سمتش اما اگ بهم اثبات کرده بود ک واقعا عاشقمه براش می‌جنگیدم بهش پیام های امید دار میدادم پیام های عاشقونه ک بدونه تنها نیس 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

ببین مردها برعکس ما واقعا تنهایی و ترجیح میدن وقتی دردی دارن اما کسی هم ک عاشق باشه هرچقدر بخواد تنه ...

واقعا درست میگی ۷ ماهه باهمیم البته قبلشم یه آشناییت مختصر داشتیم وبعد چند ماه باهم عاشقانه شروع کردیم قرارشد کار ثابت جورکنه وبیاد خواستگاری توو این مدتدخدایی عشقشو بهم همه جوره نشون داده ولی چون کار خودش بگیر ونگیر داره دنبال کار ثابت افتاد ب هردری زد کار جور نشد و بهم گفت بهش پیام ندم حال وحوصله هیچکسیو نداره من بخدا ۱ ماه فقط پیامای قربون صدقه وانرژی مثبت وابراز عشق وامیدواری بهش میدادم که توکلت بخدا باشه من کنارتم اما همش میکفت حالم بده افسرده ام نمیخوام تو وبچه ی ایندمون خدانکرده خوشبخت نشید کار ودرآمد خیلی مهمه وبعدشم کلا ج نداد منم شاکی شدم از سر عشق و فشار دلتنگی  بهش توهیت کردم که واقعا نامردوبی غیرتی که حتی یه پیام نمیدی حالمو بپرسی لااقل سلام صبح بخیر شب بخیر که مزتونی بدی من باهمه باید برات فرق داشته باشم چندباری خداحافظ بهش گفتم اونم شاکی شده وخداحافظ گفت بهم موندم حالا رفته توو غارش یا واقعا رفته میخوام کمکش کنم دلتنگش ونگرانشم ۱ هفته شده ک نیست🥺😔😭تو بودی باز پیام میدادی یامیذاشتنی تنهایی حالشو اوکی کنه آخه گفت پیام نده خداحافط حالم بده و....

واقعا درست میگی ۷ ماهه باهمیم البته قبلشم یه آشناییت مختصر داشتیم وبعد چند ماه باهم عاشقانه شروع کرد ...

چون چندبار رفتی جلو و باز گارد داشته نباید فعلا حرکتی کنی 

سرتو هرجور شده گرم کن ببین یه قانونی هس ک اگ خودتو کمرنگ کنی انرژی ک به طرف تو کائنات میفرستادی کم میشه و طرف یهو میاد سمتت بنظرم نرو دیگ سمتش خودش نگران میشه و میاد 

چون چندبار رفتی جلو و باز گارد داشته نباید فعلا حرکتی کنی سرتو هرجور شده گرم کن ببین یه قانونی هس ک ...

خیلی سخته خیلی ولی گویا چاره ای نیست باشه عزیزم خیلی ازت ممنونم انشاءالله بیاد سمتم زود امشب عکسامو براش فرستادم سین کرد گفتم اونقدر عصبانیه بلاکم نکنه دیدم نه دید قشنگ ولی هیچی ننوشت آاااه....واقعا بیتابی وچشم انتظاری آدمو داغون میکنه🥺😔ممنونم عزیزدلم الهی خوشبخت عالم بشی😘♥️