2777
2789
عنوان

تیر کشیدن زیر بغل و سینه از چیه

79 بازدید | 5 پست

یوقتایی نزدیک زیر بغلم تیر میکشه خیلی کم و خفیف البته،مثلا اذیت کننده نیست،و کامل زیر بغل نیست یجورایی کنار سینه هست و زیر بغل و این سری چپ بود اول بعد الان سمت راستمم هم تیر میکشه  اخرین باری ک سنو دادم بایراد ۳ بودم با توده هایپو اکو سینه فیبروکیستیک دوباره خرداد باید مجددا سونو بدم علائم دیگ رو سینم و زیر بغلم ندارم

به نظرتون علائمم خطرناکه؟

کیست سینه

باید خلط پشت حلق و مشکل سردی معدتون رو درمان کنید

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری لطفا راهنمای کنید چون نفخ شدید شکم هم دارم

عزیزم با اصلاح مزاج

علل و ریشه های مشکل رو بررسی و براش گیاه دارویی طراحی و بهتون می‌دیم تا بدنتون پاکسازی بشه و مشکلتون حل بشه

برای شروع عکس زبان باید برام بفرستید

تلگرام یا واتساپ داری  

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

باید سردیجات رو حذف کنید فعلا 

تاپیک آآخرت 

خب با من صحبت کن 

من بلدم طالعِ ازدواج رو محاسبه کنم ( رایگان و بدون هزینه """ طول میکشه محاسبه اش باید صبر کنی "" ) 

اگر تمایل داشتی درخواست دوستی بده 

طالع محاسبه میشه بعد نظر داد به پای این مرد بشین یا نه 

بعد بهت میگم چیکارها کنی