2777
2789

همسایمون بمن گفت  شوهر شیطونی داریا و من تو دعوا به شوهرم گفتم حتی با یه نگاه دروهمسایه هم شناختنت ک چقد کثیفی .. 

شوهرمم با زور  وتحت فشار  فهمید ک کی گفته 

حالا رفته تا خرخره مشروب خورده و اومده منو تهدید کرده ک سر همسایه رومیبرم سرتوروهم میبرم اگه ازش دفاع کردی 

حالا با دوستای اوباش ترازخودش جمع شدن دم خونمون 

اشکام بندنمیاد خیلی همسایمون واسم محترم بود و رودربایستی داشتیم   احساس میکنم روم نمیشه دیگه ازخونه برم بیرون چون چشممون روزی هزاربار توچشم همه 

منم زنگ زدم ب پلیس و اطلاعات ک یسری با چاقو و مشروب جمع شدن تو کافه کنارخونه ی ما و کار هرشبشونه    بیان سراغش 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ای بابا.چقدر گاوه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بخیر بگذررونه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

توام از همسایتون بدت نمیاد حرف درستی نزده کار شوهرتم درست نیس با چاقو اینا بره سراغش اما زنی که حد و ...

زنی ک حدومرز خودشو بدونه ؟؟؟؟؟؟ کسی جرعت نداره راجب وشوهری ک خیانت و زناکاری و بوی تفعن کصافکاریش یه شهرو برداتشه نظر بده؟؟؟؟ 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚