2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

25 بازدید | 6 پست

بچه من رفته تو شش ماه   خواب روزش خیییلی کم شده ففط در صورتی میخوابه که یا بغلش کنم یا کنارش بخوابم 

اصلا به هیچ کاریم نمیرسم 

شما تجربع ای ندارین؟

چون اونجوری ام نیست که بگم بزارمش تو جاش خودش خسته بشه میخوابه حتما باید تو بغل بخوابمونش

خب خودت باید بخوابانید دیگه

میخوابونم ولی اگر ظهر کنارش نخوابم بیست دقیقه بعد بیدار میشه ولی اگر بخوابم کنارش دو ساعت میخوابه   ولی خب من که نمیتونم دائم کنارش باشم وقتی خوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوابونم ولی اگر ظهر کنارش نخوابم بیست دقیقه بعد بیدار میشه ولی اگر بخوابم کنارش دو ساعت میخوابه ...

دیگه بچه همینه دختر منم آبان ۲سالش میشه هنوز همینه وقتی خوابه من فلج میشم

دیگه بچه همینه دختر منم آبان ۲سالش میشه هنوز همینه وقتی خوابه من فلج میشم

اره ولی واقعا رفتار خواب بچه ها اولش شانسیه  من انقدر بچه دیدم که خودشون میخوابن اثلا کمک نیاز ندارن

اره ولی واقعا رفتار خواب بچه ها اولش شانسیه من انقدر بچه دیدم که خودشون میخوابن اثلا کمک نیاز ندارن

بچه جاریم اینجوریه

خودش میخوابه اصلا نه رو پامیزاره نه هیچی

من باید خودم بمیرم تا بخوابه

بچه جاریم اینجوریهخودش میخوابه اصلا نه رو پامیزاره نه هیچیمن باید خودم بمیرم تا بخوابه

اره خیلی بد منم باید حتما بغلش کنم  جایی میریم که اگر یک ثانیه بزارمش زمین بیدار میشه کلا تو بغلم میبرم و میارم خسته میشه ادم   حتی بغل شوهرمم نمیخوابه