2777
2789

من بارها پرونده جنایی و قتل درباره کودکان خوندم.

الان دارم یه فیلم که بر اساس داستان واقعیه میبینم و اشک میریزم. داستان درباره سواستفاده جنسی از بچها و دزدیدنشونه.

لطفاً مراقب و محافظ بچهاتون باشین. آدمای مریض اطرافمون پرن. نگین نیست. اختلال پدوفیلی نادر نیست که فکر کنید هیچکس اطرافتون کودک آزار نیست. 

اینقدر رویای خرگوشی نبینید و فکر نکنید مرگ فقط برای همسایه اس. این اتفاقات واقعیه. اطراف ما در حال رخ دادنه. هر چند صدای همشون درنمیاد ولی در حال رخ دادنه. 

محافظ و مراقب بچهاتون باشین .

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دقیقا 

دوبار یه موضوعی برام پیش اومد ایمان اوردم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف شبی خداییش چیه این تاپیکا

عزیزم این تاپبکا واجب تر از تاپبکای دم دستی و دغدغه های سطحیه

یه بچه هم نجات پیدا کنه یه بچه اس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دقیقایه چیزی که من هنوز اینجا میبینم اینه که بچه هاشونو از ظهر تا شب ول میکنن تو کوچهفقط چون خودشون ...

وای یه کلیپ دیدم بچهارو مثل عروسک بلند میکردن می‌بردن 

چرا واقعا از این تاپیکا میزنید؟مردم به اندازه ی کافی توی فشار واسترس هستن تورو خدا بیشتر نکنید

عزیزم تاپبکا پر از دغدغه مسخره و سطحی شده بدون اطلاعات مفید

یه بچه هم نجات پیدا کنه یه بچه اس

متاسفانه پدو-فیل هرروز داره بینمون بیشتر میشه.من تو اطرافیانم یه پدو-فیل ۱۳ ساله دیدم.

خودم توی بچگی دو بار به طور جدی مورد تج-اوز قرار گرفتم💔

ببینین وقتی بچه ۷,۸ ساله توی ماهواره صحنه لب رفتن میبینن نمیدونه موضوع فیلم و هدف چیه و اونکار رو با دوست یا رفیقش انجام میده و در نهایت میشه همجنسگرا.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

دقیقا دوبار یه موضوعی برام پیش اومد ایمان اوردم

می‌شنوم و میبینم 

بعضیا فکر میکنن نهایت شیطان صفتی یک انسان دورویی و دروغ و فضولی و پشت سر کسی حرف زدن و ایناس ولی فرای اینا میتونن خطرناک باشن