2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد از کاربر های کاراگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 70 پست
خواهرم این کارش از دروغ گذشته .رسما داشته مسخره میکرده عنتر خانوم‌

من والا واسه داداش خودمم هشتاد میلیون نمیدم چه برسه یکی دیگه 😐والا تو تاپیک کارت خوان ماشالا همه قشر خوب جامعه بالای ده میلیون کادو میدن 😐😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا انقدر بدبختن تنها چیزی که تو زندگی دارن همین سایتهمیان اینجا عقده ها و نداشته هاشونو خالی کنن ...

😐آخه اسی حالش بد بود کارت خوان میخواست ببره سر میز ها از مردم کارت بکشه بعد می‌گفت فامیل های ما فرقون فرقون کادو میدن 🤣 😐فامیلی که فرقون فرقون کادو بده خب یا دلار میده یا طلا بعد این خانومه هی مسخره میکرد که ما تو ایرانیم چرا باید دلار یورو کادو بدیم انگار خیلی براش عجیب بود بعد هی ریپ میزد عکس از دلار بفرست من تا حالا ندیدم 😐😂که منو ضایع کنه 

این چ سمی بود 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 سر جدت راست میگی

آره بعد می‌گفت که باید از این به بعد یاد بگیره پول ندارع نره عروسی 😂😂فکر کن یکی با لباس عروس میاد بالا سرت نقدی حساب می‌کنی یا کارت میکشی

آره بعد می‌گفت که باید از این به بعد یاد بگیره پول ندارع نره عروسی 😂😂فکر کن یکی با لباس عروس میاد ...

وااااا چقد عنتر

مگه زورت کردن عروسی بگیری که بعد از حلقوم ملت پول بکشی بیرون

چقد بیشعور بوده