2777
2789
عنوان

انتخاب دو خاستگار همزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 50 پست
آخه دلم ازدواج میخاد🤣🤣البته ن ب هر قیمتی ها ولی میخام حساسیتم کم کنم حس میکنم بیشتر بگذره از ذوق ...

خب ببین اگه معیارات باهاشون همخونی داره یکیشو قبول کن من بودم دوتاشو رد میکردم دومی هم بخاطر سنش

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین اگه معیارات باهاشون همخونی داره یکیشو قبول کن من بودم دوتاشو رد میکردم دومی هم بخاطر سنش

خودمم سر دلایلی ک بچها بالا گفتن شک دارم.از طرفی ام هیچ کس۱۰۰درصد کامل نیس

اولی حس میکنم مادرش خیلی روش اراده داره

باید خود پسره رو هم ببینی و رفتارش جلو مادرش ببینی زیر نظر بگیری. از لحاظ پزشکی هم باید مطمعن باشی

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

اولی بنظرم چون 3 تاشون پسرن و تو تنها عروس و دختر خوانواده میشی خیلی بهت سخت میگذره اولیو انتخاب نکن

خودمم همین حسو دارم.چون مادره هی می‌گفت باید دختر باشی عروس نباشی .من تنها اومدم سلیقه پسرم میدونم.و حس‌میکنم خیلی رو پسره اراده دارن

قطعا اولی هم بخاطر خونه داشتن هم اینکه واقعا خانواده شلوڠ ک دومی داره اعصاب خوردکنه

باهاش ک حرف زدم گفتم شما شلوغید رفت و امدتون چطوره گفت فقط با دعوت .اینکه بریم تو هم بیایم نیستیم 

خودمم همین حسو دارم.چون مادره هی می‌گفت باید دختر باشی عروس نباشی .من تنها اومدم سلیقه پسرم میدونم.و ...

آره بعدم هردفعه باید بری کاراشونو بکنی، هردفعه خواستی با شوهرت بری بیرون اونارم ببرین کلا خیلی سخته چون تنها دختر خانواده میشی 

دومی چون شلوغ ترن بهتره ولی خب سنش زیاده اگه مشکلی نداری که اون بهتره 

آره بعدم هردفعه باید بری کاراشونو بکنی، هردفعه خواستی با شوهرت بری بیرون اونارم ببرین کلا خیلی سخته ...

دومی شلوغه ولی خوبیش اینه ک کسی با کسی کار نداره.همشون شاغلن و خونه زندگی خودشون 

باهاش ک حرف زدم گفتم شما شلوغید رفت و امدتون چطوره گفت فقط با دعوت .اینکه بریم تو هم بیایم نیستیم

دختر خالم خونواده شلوغه همش درگیری عروسی و کادو بردن و حرفاشون و اینجور کسشراس هرچی پول در میارن خرج عروسی بچه های جاری و فلان میکنن خیلی رو مخه جیگرش خونه کلا