2777
2789
عنوان

خواهشا جای من بودید چکار میکردین

176 بازدید | 30 پست

سلام ما یه منزل آپارتمانی پدری داریم تقریبا مرکز شهر جاش خوبه من فقط یه خواهر دارم البته خونه خیلی قدیمی شده  

پدرم فوت شده 

مادرم ارث بهش رسید یه خونه آپارتمانی خرید 

حالا میخوان با خواهرم برن همون خونه که مال مادرمه زندگی کنند

چون هم جاش بهتره هم نوساز و شیک 

به من گفتن اون خونه پدری برای من باشه ولی دیگه از این خونه جدید سهم نگیرم تا وقتی مادرم هست برای مادرمه وقتی خدایی نکرده چیزی شدمال خواهرم

حالا نمی‌دونم قبول کنم ؟؟  من فقط یا میتونم بدمش رهن واجاره 

یا کلا بفروشم کوچکتر بخرم بعد بدم اجاره 

البته هشت یک مادرم هم بدم 

نمی‌دونم چکار کنم ؟؟ خواهرم هم مجرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ازدواج کردی خواهرت مجرده؟ چون اینطوری فکر کنم بیشتر ارث ببره ایشون

بله دقیقا 

چون خواهرم مجرده و مادرم پیشش هست 

ولی بخوام هشت یک مادرم هم بدم واقعا دیگه چیزی نمیمونه درسته ؟؟

شما ازدواج کردی خواهرت مجرده؟ چون اینطوری فکر کنم بیشتر ارث ببره ایشون

نه ربطی به مجرد یا متاهل بودن در ارث نداره فقط اگر بیمه داشته باشن پدرشون ب خواهر مجرد و مادرشون میرسه و ایشون سهمی ندارن ولی در اموال تفاوتی بین متاهل یا مجرد نیست

مادرتون از کجا بهش ارث رسیده؟از مال پدرتون؟ینی سهمش داده شده از مال پدری؟

نه از پدر خودش بهش رسیده یعنی پدربزرگم

نه مادرم از پدرم چیزی ارث نبرده به جز مبلغی پول بود که تقسیم به ۳ کردیم 

نه از پدر خودش بهش رسیده یعنی پدربزرگمنه مادرم از پدرم چیزی ارث نبرده به جز مبلغی پول بود که تقسیم ب ...

ارزش خونه ها رو میتونی بگی چقدره هرکدوم؟

بستگی داره ب ارزش خونه ها و سهمی ک در اخر خدای نکرده مادرتون فوت بشه چقدر میشع بعدش باید تصمیم بگیری از خود گذشتگی کنی بخاطر خواهرت چون شوهر نداره یا نه اگ خودت خیلی لازم داری پای حقت وایسی

بله دقیقا چون خواهرم مجرده و مادرم پیشش هست ولی بخوام هشت یک مادرم هم بدم واقعا دیگه چیزی نمیمونه در ...

دیگه خب یک هشتم مادرت رو ظلمه بخوای بدی. مگه دور از جون مادرت بعد از ایشون، دیگه خواهرت یک هشتمی میده؟

ارزش خونه ها رو میتونی بگی چقدره هرکدوم؟بستگی داره ب ارزش خونه ها و سهمی ک در اخر خدای نکرده مادرتون ...

نه خودم که لازم ندارم خودمون خونه داریم خدا رو شکر ولی شوهر وفا نداره برای خودم در آینده میگم پشتوانه داشته باشم 

ارزش خونه تقریبا ۴ میلیارد اینا شاید بالاتر بشه 

مال خواهرم بیشتره قیمت قطعی نمی‌دونم 

سعی کن خونه پدریت به نام خودت بزنیچون ممکنه اون خونه مادرت به نام خواهرت بزنهبعداز فوت مادرتخواهرت ا ...

خونه رو می‌کنند به اسمم گفته هروقت خواستی بیا بزنیم به نامت