2821
2789
عنوان

خواهشا جای من بودید چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست
نه ربطی به مجرد یا متاهل بودن در ارث نداره فقط اگر بیمه داشته باشن پدرشون ب خواهر مجرد و مادرشون میر ...

من اینطوری شنیدم یعنی عرف تو اطرافیان ما اینه چون والدین برای ازدواج بچه متاهل خرج کردن برای مجرد نه باید حقشو از ارث بدن. فکر میکردم تو قانون همینطوریه 🤔

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
دیگه خب یک هشتم مادرت رو ظلمه بخوای بدی. مگه دور از جون مادرت بعد از ایشون، دیگه خواهرت یک هشتمی مید ...

دقیقا همون میخوام بگم خونه رو بدیم اجاره هر ماه یکی برداره 

دیگه بخوام یک هشتم هم بدم هیچی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینطوری شنیدم یعنی عرف تو اطرافیان ما اینه چون والدین برای ازدواج بچه متاهل خرج کردن برای مجرد نه ...

آفرین مادر منم همین رو میگه البته بازم برای خواهرم برای خونه جدید وسیله خرید 

خونه رو می‌کنند به اسمم گفته هروقت خواستی بیا بزنیم به نامت

بزن به نامت بره

رک میگم مادرت بینتون فرق گذاشته

بزار اون دوتا باشن

دیگه باهاشون گرم نگیر

دراصل باید بعد مادرت قیمت هر دوتاخونه ها

تقسیم بر دو میشدواسه شما بچه ها.

.

فردا روزی خواهرت ازدواج کرد

مجبور خونه بگیره از پیش مادرت بره

خواهرت چندسالشه؟؟؟

ازت بزرگتره یا کوچکنر؟؟؟

من نمیفهمم خب چرا اجاره شو هر ماه یکی برداره؟ با هم چنین قراری گذاشتین؟

اخه پیش خودم میگم بخوام بفروشم هشت یک مادرم هم بدم چیز زیادی نمیمونه 

بگم اصلا بیاین بدیم اجاره که سهم مادرم هم بدم 

اخه پیش خودم میگم بخوام بفروشم هشت یک مادرم هم بدم چیز زیادی نمیمونه بگم اصلا بیاین بدیم اجاره که سه ...

اگه چیزی نگفتن شما هم نگو، اگر اسم یک هشتم آوردن، شما درباره ی اجاره بگو.

بزن به نامت برهرک میگم مادرت بینتون فرق گذاشتهبزار اون دوتا باشندیگه باهاشون گرم نگیردراصل باید بعد ...

خواهرم بزرگ‌تره نه ازدواج که می‌کرد خب تقسیم به دو میکردیم 

ولی ازدواج نمیکنه سنش زیاد شده 

البته سال ۹۵ هم پول یه ماشین مادرم بهم داد باهاش ماشین خریدم 

خب حقیقتا به نظرم اینجوری داره به شما ظلم میشه. برید هر دو تا رو نصف نصف به نام خودتون و خواهرتون بز ...

دقیقا 

فکر نکنم مادره راضی بشه

تازه حس میکنم جلو جلو 

اون خونه به نام دختر بزرگترش بکنه

مادرها همیشه

فرزند اولشونو بیشتر از بچه های دیگه دوست دارن

نه خودم که لازم ندارم خودمون خونه داریم خدا رو شکر ولی شوهر وفا نداره برای خودم در آینده میگم پشتوان ...

بنظرم همین خونه رو بزن ب اسمت بعدا خدای نکرده مامانت یواشکی میذه همونخونه رو میکنه ب اسم خواهرت دستت میمونه تو پوست گردو توهم ب خدا توکل کن ازش بگذر حداقل یچیزی دستتو بگیره بعدا از اینجا رونده از اونجا مونده نشی

دقیقا فکر نکنم مادره راضی بشهتازه حس میکنم جلو جلو اون خونه به نام دختر بزرگترش بکنهمادرها همیشهفرزن ...

من نمیدونم کدوم خواهر بزرگتره😁 ولی خب در کل به نظرم نباید به هیچکدوم اجحاف بشه.

2825
2823
2791
2779
2792