2777
2789

بچه ها من ۲۳ سالمه هر خواستگاری برام میاد قیافه های درست حسابی ندارن ولی وضع و اوضاعشون خوبه خانوادشون خوبه 

نمیگم ماه شب چهارده باشن  ولی زیاد جالب نیستن ک بامزه و ب دل بشینن 

چرا اینجوری میشه بچه ها 

بعد خانوادم همه چیو از چشم من میبینن منو هزارتا حرف بار میکنن

در صورتی من اصلا اونطوری نیستم 

آخه همشون از قیافه مشکل دارن 

خودتونو بزارید جای من چی میکنید راه حل درست 

واقعا گیر کردم تو این راه ک چرا قضیه این شکلی برام پیش میاد 

ببین قیافه رو میشه کاری گرد اما اخلاق گوه رو نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مثال بزنی؟ مثلا چه ایرادهایی؟ شاید خیلی حساسی . نمیشه همه زشت باشن که

ببین خواهر نه ب قرآن نه ب اون خدایی ک تو می‌پرستی 

من اصلا حساس نیستم هیچم سخت گیر نیستم 

ولی از قضا آدمایی ک گیرم میوفتن از نظر چهره داغونن ولی خانواده و وضع و اوضاعشون خوبه 

من خودم چهرم خوبه اندامم خوبه نمیگم بیستم نه اصلا 

ولی در حد خودم خوبم 

ولی اد هر کی میاد خواستگاریم همین قضیس 

گریم گرفته ب قرآن نمیدونم چی کنم 

تاوقتی به دلت ننشست کسی جواب ندهیه ذره کشش لازمه برای شروع

اون حرفی ک واسه کاربر بعدی نوشتم رو بخون 

بعد برام کامنت بزار 

بخدا خیلی نیاز ب صحبت دارم 

خانوادم اعصاب نذاشتن برام 

ببین قیافه رو میشه کاری گرد اما اخلاق گوه رو نه

گل من 

آخه من نمیگم پاک پرنس باشه میگم چرا هر کی گیر من میوفته از نظر وضع و اوضاع خوبن ولی چهره داغان من چ گناهی ب درگاه الهی کردم ک اینجوری میشه 

بعد خانوادم هزار چی بارم میکنن حتی اشکمم در میاد سر این قضیه هی بهم برچسب میزنن تو سخت گیری در صورتی که اصلا ب قرآن این نیس 

گل من آخه من نمیگم پاک پرنس باشه میگم چرا هر کی گیر من میوفته از نظر وضع و اوضاع خوبن ولی چهره داغان ...

میدونم عزیزم ـیعنی در این حد داغونن که اصلا نشه نگاهشون کنی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم قیافه خواستگارم به دلم ننشست ردش کردم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

دخترای سختگیر

اخرش ب یکی بله میگن

که هم خودشون سوپرایز بشن

هم اطرافیانشون 

مثل شیرین و سلمان نون خ

سخت نگیر عزیزم هر کدوم ب دلت بود چند باری برو بیرون

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم