2777
2789
عنوان

کاری که دختر همسایمون با خودش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 106 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیادی پشت کنکور مونده 

من دو سه سال پشت موندم روح و روانم نابود که شد هیچ 

تازه الان باید داشتم فوق لیسانسمو می‌گرفتم 

اما نمی‌دونم چرا یه حسی بهم میگه بالاخره قبول میشه اونچه که دلش میخاد

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

دیگه امسالم قبول شه هفت سال درس بخونه ، کی جوانی کنه ؟ جوانی رفته اخه به چ‌قیمتی ! 

تو همون رشته ها هم میتونست بهترین باشه 

حیف اونهمه عمرش ک هدر داده .. اون دختر دیگه روح و  روان سالم ک نمیتونه داشته باشه 

درسته کنکور سخته ولی مگه چقدررر مطلب داره که نمیاره؟؟

۸ سال خیلیه اینم که انقدر میخونه

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب همچی ک پزشکی نیست رشته های دیگه ام هستن مثل فرهنگيان اینا واقعا با ارزشه شاید واقعا انگیزه داره و ...

با ارزش تر از همه چی عمرشه که داره خرابش میکنه

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
پایه اش ضعیفه ولی بعنوان یه پزشک میگم ارزشش نداره چون الان تعدادزیادی ازمتخصصا دارن خودکشی میکنن عمو ...

چراخودکشی میکنن

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

درسته کنکور سخته ولی مگه چقدررر مطلب داره که نمیاره؟؟۸ سال خیلیه اینم که انقدر میخونه

دیگه هر کس یک توانی داره

دیگه امسالم قبول شه هفت سال درس بخونه ، کی جوانی کنه ؟ جوانی رفته اخه به چ‌قیمتی ! تو همون رشته ها ه ...

باورت میشه تنها بیرون رفتنی که میره قلم چیه

این داستان همسایه فضول به زندگی همه کار دارین

دقیقا😂حالا بعضیا لیسانس گرفتن تو پیام نور خیلی معتبر تر از تلاش چند ساله برای رشته مورد علایه میدونن. البته من نمبگم پیام نور بی ارزشه.ولی کلا میگم هیچ کس رو نباید قضاوت کرد.من خودم سال سوممه پشت کنکورم. هر مشکلی که فکر کنی این چن سال برام پیش اومد و به هرکی بگم بهم حق میده که نتونستم درس بخونم.و منی که معدل بیست مدرسه نمونه بودم نتونستم پزشکی بیارم هنوز

ببین درس نمیخونه اون فقط میگذرونه ، وگرنه دل میکند ، منم امسال سال چهارمه پشت بودنم بود اصلا درس نخوندم این سال ها ، الان 22 سالمه باور کن نمیدونم چطوری شد که الان اینجام و کی گذشت ، الانم میرم دانشگاه ولی باز دلم میخواد سال بعدم کنکور رو بدم 

این داستان همسایه فضول به زندگی همه کار دارین

چی کارش دارم من 

انشالله موفق باشه

من برای خودم و فرزندانم در آینده همچین چیزی رو نمی‌پسندم