2777
2789
عنوان

وای این کاربری چقدر فضوله😐

138 بازدید | 10 پست

دوبار درباره دختر فامیلیشون و پوشش تاپیک زده،تو تاپیک های اولش هم درباره اینکه زندایشش دنبال تعیین جنسیت دختره تاپیک زده😐بکش بیرون از مردم فامیل عقده ای و فضول،کل آرزو و دغدغه اش هم شوهره وقتی تاپیکاشو میخونی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

نمیدونم کیه و کی ای

ولی خب فک نکنم به هم ربط داشته تایپک هامون😉

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣🤣🤣یاخداااا فکر کردم منو میگی به خدا 

چون منم درباره فامیلامون و دوستام زیاد گفتم 

بعضیا خیلی رو مخن عزیزم بخدا.. ادم هیچ جا هم نمیتونه حرفاشو بگه مجبوره اینجا بنویسه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

نمیدونم کیه و کی ایولی خب فک نکنم به هم ربط داشته تایپک هامون😉

ربط داره،چیزایی که غیراخلاقی هست ممنوعه!اتفاقا تاپیک هاش بسته شدن🌝😂💅🏻ضایع شدی؟

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

🤣🤣🤣🤣🤣یاخداااا فکر کردم منو میگی به خدا چون منم درباره فامیلامون و دوستام زیاد گفتم بعضیا خیلی ر ...

آخه اون چیزای عجیب و شخصی رو میگفت😂نه غیبت های عادی هممون

منم یکی از کسایی بودم که باهاشون مخالف بود تو تاپیک ولی چرا شما باید در مورد ایشون تاپیک بزنی ؟؟؟ نظ ...

دلم میخواد کاربری خودمه،عشقم میکشه،تاپیک من غیراخلاقی نیست ولی مال اون هست،اگه خوشت نمیاد نظر نده،چه طلبکار هم نظر میده😐نکنه خودتی

ربط داره،چیزایی که غیراخلاقی هست ممنوعه!اتفاقا تاپیک هاش بسته شدن🌝😂💅🏻ضایع شدی؟

چرا ضایع شم؟ من انقد درگیر بقیه نیستم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اینجا این مدلی زیاد دیدمخنثی شدم نسبت بهشون

این دیگه خیلی مستقیم پرو بود😂😭البته اکثریتشون هستن