2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم نمیدونم میدونما ولی چون حسش نیست بگم معمولا میگم نمیدونم ولی دارم منفجر میشم دلم یه بغل بدون ق ...

تو تاپیکم کمکم کردی خوشحال میشم کمکت کنم

ببین کسی مثل خود آدم نمیشه این روزا هم میگذره روزای قشنگ میاد واسه بغل که گفتی خودت خودتو بغل کن کسی بهتر از خودت وجود نداره واست😁🦋

تو تاپیکم کمکم کردی خوشحال میشم کمکت کنمببین کسی مثل خود آدم نمیشه این روزا هم میگذره روزای قشنگ میا ...

و بابت اونکه گفتی کمکت کردم وظیفه خودم میدونستم 

در حدی که اگه فکر کنی چون دختری کمکت کردم به شدت ناراحت میشم 

تو تاپیکم کمکم کردی خوشحال میشم کمکت کنمببین کسی مثل خود آدم نمیشه این روزا هم میگذره روزای قشنگ میا ...

ولی تو زندگیم بزرگ ترین ضربه هارو خودم به خودم زدم 

با کارایی که کردم و همه گفتن نکن و کردم 

رابطه ای که وارد شدم و بازم همه گفتن تمومش کن ولی من گوش نکردم و فراموش شدم 

با تنبلی 

نمیدونم الان دلم بخاطر اینا گرفته نیست 

الان فقط با خودم مورور کنم از کسی انتظار نداشته باش تا اروم بشم 

ولی تو زندگیم بزرگ ترین ضربه هارو خودم به خودم زدم با کارایی که کردم و همه گفتن نکن و کردم رابطه ای ...

منم بزرگ ترین بَدی رو خودم در حق خودم کردم

لحظه ایی که کسی نبود خودم باید واسه خودم میبودم اما میدونی چیه من اینم از خودم دریغ کردم اگه بقیه نبودن خودم که بودم خودم که میتونستم واسه خودم باشم ولی این اجازه رو خودم به خودم ندادم وقتی فهمیدم با ارزشم که وارد رابطه اشتباه شدم ازش آسیب دیدم دیگه نمیتونم راحت اعتماد کنم و...اما خوشحالم چون واسم شد درس و با این درسا آدم رشد میکنه🤗🦋