2777
2789
عنوان

عربی نهایی کمکک هیچی نخوندم نمیدونم چیکار کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به تلاشت داره ولی من خودمم نمیتونم کلا در خدمت شما باشم خودمم اخر هفته امتحان دارم

ممنونتم نه بشین بخون چون من سرکارم میرم و دوست دارم امتحانامو خوب بدم ولی اگه بد هم شد میتونم باز پشت بمونم و نمیخوام اینجوری وقتتو بگیرم و شماها باید خوب بخونین و امسال قبول شین و راحت بشین🌹🌱

برای قواعد با فلاح پیش میرمولی لغات و ترجمه هیچکاار نکردمممولی از امروز درس ۱ رو حتمن میخونمدینی رو ...

استاد صباحی هم خیلی خوبه برای عربی

عربی دیگه الان مثل زمان شما اونقدر سخت نیست خیلی ساده تر شده استرس نداشته باش

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
ممنونتم نه بشین بخون چون من سرکارم میرم و دوست دارم امتحانامو خوب بدم ولی اگه بد هم شد میتونم باز پش ...

من امتحانم زیاد تاثیری تو روند تحصیلیم نداره خواستی میتونم در حد روزی دو ساعت برات وقت بزارم 

ماشالله به ارادت دختر موفق باشی

فدات بشم🌱🌹💗

ولی خیلی راه پیچیده ایه

من امسال سال دوممه که میخونم و با سرکار رفتن و مشکلات دیگه اکثرن حس میکنم دارم دیوونه میشم ولی از طرفیم میگم ادامه بدم ببینم تهش چی میشه

از تلگرام میتونم پیدا کنم؟ ایشالا😅

نمیدونم من آموزگاهمون توی کمپ نوروزی و یک جلسه هم به تازگی توی آموزگاهمون برامون گذاشتن میخوای تو گوگل سرچ کن ممکنه بیاد

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>