2777
2789
عنوان

عربی نهایی کمکک هیچی نخوندم نمیدونم چیکار کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا۵تا درسه دیگه

تا چهارشنبه بخون

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خواهش خیلیییی زود میگذره انگار منم همین دیروز بود کلی استرس کشیدم سر این نهایی ها🥲ولی الان ترم دو د ...

خداروهزاران مرتبه شکر، موفق باشی و بدرخشی💗🌹🌱

منم معده درد گرفتم از استرس شدید

منم نهایی دارم

اول قواعد رو کامل بخون بعدش برو درس به درس لغت ها رو بخون بعدش ترجمه متن درس و حل تمرینای کتاب و بعدم چندتا از امتحان نهایی های گذشته رو از خودت امتحان بگیر

اگه تجربی یا ریاضی باشی که عربی کلا چهار درسه و حالا کو تا امتحان عربی الان بشین دینی بخون که اولین امتحانه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خداروهزاران مرتبه شکر، موفق باشی و بدرخشی💗🌹🌱منم معده درد گرفتم از استرس شدید

مرسی عزیز دلم

یچیز دیگه بهت بگمو تمام😅

از امتحان که برمیگردی، ممکنه دپرس باشی بابت امتحان، اون موقع ها تو این وضع نمون چون به امتحان بعدیت نمیرسی یا حالت بد میشه، بعد امتحان یه دوش بگیر نیم ساعت بخواب بعد برو درس بخون

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

منم نهایی دارماول قواعد رو کامل بخون بعدش برو درس به درس لغت ها رو بخون بعدش ترجمه متن درس و حل تمری ...

برای قواعد با فلاح پیش میرم

ولی لغات و ترجمه هیچکاار نکردممم

ولی از امروز درس ۱ رو حتمن میخونم

دینی رو هی مرور میکنم ولی یهویی فکر عربی دیوونم میکنه🤦‍♀️😅

موفق باشی گلم🌹💗🌱

امروز از درس یک شروع میکنمدیروز فرمول بیست رو نگاه کردم لغاتشو سرگیجه گرفتم😅😅🤦‍♀️

خود کتابو بخون فرمول ۲۰ برای دانش آموزی که مدرسه میره خوبه که از اول سال اونو بخونه الان فقط نمونه سوالاش بدردت میخوره نه درسنامش

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>