2777
2789
عنوان

یه جیزی عین حسرت مونده توی دلم

122 بازدید | 10 پست

با اینکه الان از مال دنیا بی نیازم و افکار و رندگیم هم لاکچریه..ولی وقتی کسی عکس جهاز میزاره بهش غبطع میخورم چون مادر من هیچ وقت نتونست پس انداز کنه البته ما فقیر نبودیم پدرم حقوقش ۴۰ تومنه و خانه و ماشبن داریم ولی حقوق برای یک هفته ی مامانمه..هیچ وقت قانونی توی زندکی نداست فکر این نبود باید برامون جهاز بخره

همین الانش حتی یک میلیون پس انداز نداره....یعنی هیچ وقت نداشت و همیشه بی پوله..همیشه ی خدا 

الان کولر خونش رو میخاد سرویس کنه یک میلیون نداره ..نه بدهکاره نه قسط و وام میده...فقط فگر نداره ..یعنی مثلن حقوق که میگیره ۵ کیلو گوشت میخره با ۵تا مرغ‌همون هفتع اول هرروز بساط کباب و ابگوشت..بعد پولش تموم میشه بعد چند روز..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

ببخشیدا ولی فکر کنم مادرت در لحظه زندگی میکنه کی تضمین میکنه فردا وجود داره

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نبس خیلی با این سبک زندگی ضربه خوردیم در مجردی

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
برای قبل‌.الان متاهلم..

ولش کن پس . هر دوره ای یجوری همه یه کسری کمبودی یا حسرتی داشتن . الآنم یک ماه بعد از عروسی چیزای جدید میاد وسایل جدید که عروس یک ماه پیش اونارو نداشته . خداروشکر که خودت هم گفتی الان اوضاعت خوبه . به نظرم بچه های که آویزون دست پدر و مادر نیستن آینده خیلی بهتری دارن تا بقیه 

هیشکی هم تضمین نمیکنه که فردا وجود نداره. بعدشم کسی که بچه داره به نظرم یکمم باید به فکر راحتی بچه ش باشه. آدمی که برنامه ریزی داره کیفشم میکنه به همه چی هم میرسه فکر فرداشم هس

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍