2777
2789
عنوان

دیجی کالا از صبح طلا نمیفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 39 پست
دیکی کالا یه قسمتی داره به اسم طلای کم اجرت اتفاقا خیلی خرید کردم خیلی از قیمت‌های راضی ام از بیرون ...

چقدرتو طلا سرت کلاه رفته.

النگو اجرت ۱۲ درصد بیشتر نداره. هر نوعی ک برداری نهایتش ۱۲.

وگرنه ۵ یا ۷ درصد هست اصلش. ۹۰ درصد اوقات

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

چقدرتو طلا سرت کلاه رفته.النگو اجرت ۱۲ درصد بیشتر نداره. هر نوعی ک برداری نهایتش ۱۲.وگرنه ۵ یا ۷ درص ...

کی خرید کردی عزیزم؟ الان مثل قبل نیست اجرت جدا مالیات جدا کارمزد جدا 

سکه پارسیان که دوزار نمی ارزه ۲۵ درصد روش اجرت میکشن وفتی طلا رو به بالا باشه غورباقه هم ابوعطا میخونه من خیلی سال که طلا میخرم 

الان خیلی جاها طلای دست دوم رو هم ۵ درصد میکشن روش به جز اون ۷ درصد معلومه خیلی وقته از بازار بی خبری

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ درصد هم به نسبت النگو بودن زیاده عزیزم ۱۴ درصد برای انگشتر باز معقول تره .ولی بیرون طلای کم اجرت ...

عزمزمه اون واسه قبل بود که طلا آرامش داشت الان بعضی جاها از ۳۰ تا ۴۰ درصد میان رو کار. 

دوست من همیشه واس پس انداز طلای درصد پایین میگیره،از۳درصد بوده تا نهایت۱۰ .تمامش هم قابل استفاده انگ ...

بستایش به مدلش داره من دوست دارم طلایی که میخرم. و بپوشم واسه همین مدلش برام مهمه

کی خرید کردی عزیزم؟ الان مثل قبل نیست اجرت جدا مالیات جدا کارمزد جدا سکه پارسیان که دوزار نمی ارزه ۲ ...

من ۲ هفته پیش پارسیان خریدم.

اسفند ماه طلا دست دوم خریدم. بدون اجرت و مالیاات. با سود ۵ درصد. اصفهانم

من ۲ هفته پیش پارسیان خریدم.اسفند ماه طلا دست دوم خریدم. بدون اجرت و مالیاات. با سود ۵ درصد. اصفهانم

پارسلان چند خریدی؟ قبلا پارسیان یه ۷ درصد داشن با یه ۳۰ تومن هزینه بسته بندی ولی الان اینجوری نیست حداقل ۲۹ تا ۳۰ گاهی ۳۵ اگه رو به بالا باشه  میکشن روش

پارسلان چند خریدی؟ قبلا پارسیان یه ۷ درصد داشن با یه ۳۰ تومن هزینه بسته بندی ولی الان اینجوری نیست ح ...

رو پارسیان اکثرا ۷ درصد میگیرن. ولی اخرین بار ک خریدم جایی-رو پیدا کزدم ک ۷ درصد نمیگرفت. ی مبلغ کشید روش. ۳۰-۴۰ تومن

النگو سال ۱۴۰۲ مادرم خرید نو.  مالیات نداشت. اجرت ۷ درصدیا ۵ بود. و سود ۷ درصد.

النگو کم اجرت ترین طلاس-بین طلاها. البته اصفهان

رو پارسیان اکثرا ۷ درصد میگیرن. ولی اخرین بار ک خریدم جایی-رو پیدا کزدم ک ۷ درصد نمیگرفت. ی مبلغ کشی ...

۱۴۰۲ طلا گرمی دو خورده ای بود منم اون تایم طلا دست دوم خریدم فقط ۷ درصد الان دیگه اونجوری نیست