2777
2789
عنوان

دیجی کالا از صبح طلا نمیفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 39 پست

مرضش چیه ک نمیفروشه مینویسه ب چ دلیل

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرضش چیه ک نمیفروشه مینویسه ب چ دلیل

چون ترامپ یه چیزایی جدید درخواست کرده مثلا نیروگاه اصفهانی ببندن اینا و ... واسه همین احساس خطر کردن که طلا رو برسونن به ده میلیون 

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
چون ترامپ یه چیزایی جدید درخواست کرده مثلا نیروگاه اصفهانی ببندن اینا و ... واسه همین احساس خطر کردن ...

خاک بر سرشون فقط ماییم ک این وسط داریم له میشیم 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

کسی تا حالا از دیجی کالا‌طلا خریده؟راضی بودین؟ به صرفه هست؟

من چند بار اوایلی که هیچ تجربه ای نداشتم از دیجی کالا طلا خریدم. هنوز که هنوزه داغش تازه ست. مثلا یک بار وقتی بیرون می تونستم 5 گرم و نیم طلا بخرم از دیجی کالا سه گرم تونستم بخرم. بارهای بعدم یه همچین تفاوت قیمتی دقیقا. داستانشو دقیق توی کی از پستهام نوشتم یادم نمیاد الان کدومه. ولی هنوز داغش تازه ست. تازه فاکتور هم نمی فرستادن. وقتی بعد چند سال فروختمشون طلافروشها الکی منت میذاشتن و اینو می کردن بهانه می زدن توی سرم. خدا رو شکر آخرین طلایی که از دیجی کالا داشتمو چند وقت پیش فروختم دیگه هیچ طلای بدون فاکتوری ندارم. الانم دیگه هیچ وقت از دیجی کالا طلا نمی خرم. البته ایشون که این پست رو گذاشته حق داره چون شاید پول نقد دستش نبوده و مجبور شده وام بگیره از دیجی کالا ولی وقتی پولت نقده تجربه من میگه اشتباه محضه که از دیجی طلا بخری. کارمزد خیلی بالایی داره و نود درصد فرشونده هاشم فاکتور نمی فرستند

من چند بار اوایلی که هیچ تجربه ای نداشتم از دیجی کالا طلا خریدم. هنوز که هنوزه داغش تازه ست. مثلا یک ...

دیکی کالا یه قسمتی داره به اسم طلای کم اجرت اتفاقا خیلی خرید کردم خیلی از قیمت‌های راضی ام از بیرون ارزون تره مثلا النگو بیرون خریدم ۲۲ درصد اجرت در صورتیکه تو دیجی کالا با ۱۴ درصد خریدم

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
دیکی کالا یه قسمتی داره به اسم طلای کم اجرت اتفاقا خیلی خرید کردم خیلی از قیمت‌های راضی ام از بیرون ...

۱۴ درصد هم به نسبت النگو بودن زیاده عزیزم 

۱۴ درصد برای انگشتر باز معقول تره .

ولی بیرون طلای کم اجرت تر خیلی میتونی پیدا کنی 

البته که متوجه ام پولت نقد نیست و وام از دیجی کالاس

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

دیکی کالا یه قسمتی داره به اسم طلای کم اجرت اتفاقا خیلی خرید کردم خیلی از قیمت‌های راضی ام از بیرون ...

عزیزم خواهر منکه برای بچش از دیجی کالا یه دستبندخرید یکسال بعد رفت طلا فروشی عوض که سه تا ازحلقه های دستبند استیل بود

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

دوست من همیشه واس پس انداز طلای درصد پایین میگیره،از۳درصد بوده تا نهایت۱۰ .تمامش هم قابل استفاده انگشتر و دستبند والنگو و زنجیر و پلاک و...

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

عریزم تو بازار طلای کم اجرت ۷٪و بعضی جاها۵٪هست

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻