خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون ترامپ یه چیزایی جدید درخواست کرده مثلا نیروگاه اصفهانی ببندن اینا و ... واسه همین احساس خطر کردن ...
خاک بر سرشون فقط ماییم ک این وسط داریم له میشیم
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
کسی تا حالا از دیجی کالاطلا خریده؟راضی بودین؟ به صرفه هست؟
من چند بار اوایلی که هیچ تجربه ای نداشتم از دیجی کالا طلا خریدم. هنوز که هنوزه داغش تازه ست. مثلا یک بار وقتی بیرون می تونستم 5 گرم و نیم طلا بخرم از دیجی کالا سه گرم تونستم بخرم. بارهای بعدم یه همچین تفاوت قیمتی دقیقا. داستانشو دقیق توی کی از پستهام نوشتم یادم نمیاد الان کدومه. ولی هنوز داغش تازه ست. تازه فاکتور هم نمی فرستادن. وقتی بعد چند سال فروختمشون طلافروشها الکی منت میذاشتن و اینو می کردن بهانه می زدن توی سرم. خدا رو شکر آخرین طلایی که از دیجی کالا داشتمو چند وقت پیش فروختم دیگه هیچ طلای بدون فاکتوری ندارم. الانم دیگه هیچ وقت از دیجی کالا طلا نمی خرم. البته ایشون که این پست رو گذاشته حق داره چون شاید پول نقد دستش نبوده و مجبور شده وام بگیره از دیجی کالا ولی وقتی پولت نقده تجربه من میگه اشتباه محضه که از دیجی طلا بخری. کارمزد خیلی بالایی داره و نود درصد فرشونده هاشم فاکتور نمی فرستند
من چند بار اوایلی که هیچ تجربه ای نداشتم از دیجی کالا طلا خریدم. هنوز که هنوزه داغش تازه ست. مثلا یک ...
دیکی کالا یه قسمتی داره به اسم طلای کم اجرت اتفاقا خیلی خرید کردم خیلی از قیمتهای راضی ام از بیرون ارزون تره مثلا النگو بیرون خریدم ۲۲ درصد اجرت در صورتیکه تو دیجی کالا با ۱۴ درصد خریدم