2777
2789
شما عزیزم توهم توطعه دارید مشکل از خودتهگفتم دیدی برای من بفرست کسیم که بو قرمه سبزی میبرع حالش بهم ...

اینجا که تازگیا اکثر مواقع هر تاپیکی برنی میریزن سرت عادیه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

قبلا باهاتون هم صحبت شدم میدونم کم میارید شروع میکنید به نیش و کنایه جواب اون قسمت حرفتون رو نمیدم خ ...

گوشت که هیچ حتی یک کیلو میوه رو به وفور دیدم براش تاپیک زدن خانومای باردار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جرائم رایانه ای روز بروز داره بیشتر میشه و فکر نکنم بچهای به این شدت فقیر به ابزارالاتش سی داش ...

دیگه وقتی الان توی جامعه برای یه گوشی ۳۰ تومنی ادم میکشن شما تا تهشو بخون..

گوشت که هیچ حتی یک کیلو میوه رو به وفور دیدم براش تاپیک زدن خانومای باردار

عزیزم قفل کن تاپیک رو همه چی گل و بلبل هست ما الکی میگیم

برای کسی که خودشو بخواب زده راهی نیست  

به من و شما هم ربطی نداره بذار ۱۰ تا بچه این مدلی بیارن خودشون میدونن فقط بیارن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قبلا باهاتون هم صحبت شدم میدونم کم میارید شروع میکنید به نیش و کنایه جواب اون قسمت حرفتون رو نمیدم خ ...

خو این چ ربطی داره ؟؟ 

شاید اون لحظه نداشته 

شابدم اون تایم دستش تنگ بوده نتوانسته بخره 

دلیل بر این نیست که نتونه کلا بخره یا نتونه بچه دار شه

شما ماشاالله تو نی نی سایت همه لارج پولدار 

اون بدبخت و بیچاره های تو خیابون و اینستا و کف نی نی سایت که چسناله میکنند از وضعیت اقتصادی همش منم 

خو این چ ربطی داره ؟؟ شاید اون لحظه نداشته شابدم اون تایم دستش تنگ بوده نتوانسته بخره دلیل بر این نی ...

متن تاپیکمو خوندی شما؟؟

اون لحظه دستش تنگ بوده توجیه مناسبی نیس کسی که درحد خرید موادغذایی پس انداز نداره بسیار بی مسئولیته که یه بچه رو وارد این زندگی میکنه

قبلا با من صحبت نکردید من شمارو نمی‌شناسم 

کلا تو سایت این ی ترفند جدید کم میارن میگن آره من تو رو قلات تو فلان تاپیک دیدم اینو گفتی اونو گفتی 

من ک نمی‌شناسم 

خو این چ ربطی داره ؟؟ شاید اون لحظه نداشته شابدم اون تایم دستش تنگ بوده نتوانسته بخره دلیل بر این نی ...

من همه چی دارم خداروشکر 

اهل پز دادن و تو چشم کردن بقیه نیستم و اهل نالیدن هم نیستم 

دلم هم برای هم نوع خودم میسوزه که باردار باشه و دلش چیزی بخواد و نتونه بخره حالا شما بذارش به پای هر چیزی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قبلا با من صحبت نکردید من شمارو نمی‌شناسم کلا تو سایت این ی ترفند جدید کم میارن میگن آره من تو رو قل ...

اسکرین شات بذارم ازتون؟ 

متن تاپیکمو خوندی شما؟؟اون لحظه دستش تنگ بوده توجیه مناسبی نیس کسی که درحد خرید موادغذایی پس انداز ن ...

شما متوجه حرف من نشدید بهتره منو ریپلای نکنی 

آره ممکنه فرد دستش تنگ باشه اون لحظه بعدا پول دستش بیاد 

دایی من همینجوری بود الان میلیاردر ۴ تا خونه و زمین داره 

شما کمال گرایی

بزار حتما چون من یادم نمیاد و نمی‌شناسم

🤐🤐🤐🤐 سر این استیکر بود 

گذاشتم اتفاقا تا بیاد 

حتما یادتون هست 

من همه چی دارم خداروشکر اهل پز دادن و تو چشم کردن بقیه نیستم و اهل نالیدن هم نیستم دلم هم برای هم نو ...

شما بهتر دلت برای خودت بسوزه نه بقیه 

کسی که باردار میشه فکر همه چیشون کرده

اونیم که ناخواسته باردار میشه که ناخواسته بود و دست خودش نبوده 

شما بهتر دلت برای خودت بسوزه نه بقیه کسی که باردار میشه فکر همه چیشون کردهاونیم که ناخواسته باردار م ...

خوب من مثل شما نیستم قطعا 

بعد قرار نیست شما افکار خودتو برای من دیکته کنی که دلم بسوزه برای دیگران یا نه