2777
2789
🤐🤐🤐🤐 سر این استیکر بود گذاشتم اتفاقا تا بیاد حتما یادتون هست

آها 

الان یادم اومد 

اونجا ک ی چیزی گفتم شما اومدی استیکر دهن دوخته  بصورت توهین آمیز گذاشتی  درحالی که نظر من ربطی به تو نداشت گفتم خفه شدی ؟! گفتی نه چرا توهین می‌کنی 

در واقع توهین کردی من بازم بزرگی کردم عذر خواهی کردم 

من چی بهت گفتم اما تو کم آوردی نیش کنایه زدی 

شما بهتر دلت برای خودت بسوزه نه بقیه کسی که باردار میشه فکر همه چیشون کردهاونیم که ناخواسته باردار م ...

من نمیخوام وارد بحثتون بشم ولی شما همه ی ادما رو عاقل و صاحب فکر فرض نکن خیلیا رو حساب غریزه بچه دار میشن 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من مثل شما نیستم قطعا بعد قرار نیست شما افکار خودتو برای من دیکته کنی که دلم بسوزه برای دیگران ی ...

والا این شمایی که منو ریپلای کردی هم نو این تاپیک و هم تو اون تاپیک و باهام بحث می‌کنی :) 

میخوای بزور افکارتو بخورد من بدی :)

آها الان یادم اومد اونجا ک ی چیزی گفتم شما اومدی استیکر دهن دوخته بصورت توهین آمیز گذاشتی درحالی ک ...

از همین بحث ها مشخصه افکارتون چیه و چقدر کسی که مخالف نظرتون هست رو بی احترام میکنید حتی برای یک استیکر وقتی این طور میگید وای به حال بقیه مسائل 

خودتون رو کامل نشون دادید خوشبختانه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا این شمایی که منو ریپلای کردی هم نو این تاپیک و هم تو اون تاپیک و باهام بحث می‌کنی :) میخوای بزو ...

افکارتون چرا عوض بشه جامعه احتیاج داره به هر تفکری اتفاقا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از همین بحث ها مشخصه افکارتون چیه و چقدر کسی که مخالف نظرتون هست رو بی احترام میکنید حتی برای یک است ...

ببین بازم کم آوردی زدی کوچه علی چپ 😂 

ولی از همین وسط بحث بقیه پریدم و رفتار تونین آمیزت با اون استیکر توهین آمیز تر و بزرگی کردن من مشخص شد شما وقتی کم میارید شروع به ارسال استیکر و حرف های توهین آمیز میکنید و خودتونو حق به جانب نشون میدید اونم در بحثی ک هیچ ارتباطی به شما ندارع این طور توهین می‌کنی حتی با یک استیکر بعد هم طلبکارید وای بحال بقیه کاراتون دیگه 

بهرحال مهم نیست من دیگه آدم عجیب غریب زیاد دیدم 

افکارتون چرا عوض بشه جامعه احتیاج داره به هر تفکری اتفاقا

پس خواهش میکنم سعی نکنید افکار خودتونو بچپونید تو کله بقیه :) 

تو بحث بقیه هم نپرید وسط 

وقتی مخالفید هم ریپلای نکنید چون من حوصله بحث ندارم 

پس خواهش میکنم سعی نکنید افکار خودتونو بچپونید تو کله بقیه :) تو بحث بقیه هم نپرید وسط وقتی مخالفید ...

قطعا هیچ وقت با فردی مثل شما و افکار شما اینجا بحث نمیکنم و اول متوجه نشدم شما هستید بعد که اولین ریپلای رو زدید متوجه شدم واقعا در شخصیت من نیست صحبت با یک سری افراد لطفا ریپلای هم نکنید ....

قطعا هیچ وقت با فردی مثل شما و افکار شما اینجا بحث نمیکنم و اول متوجه نشدم شما هستید بعد که اولین ری ...

قطعا شما اول باید یاد بگیر نباید بپری وسط بحث دو نفر دیگه اونم تو دوتا تاپیک دیگه 

شخصیت و افکارتونم با الفاظ و استیکر های توهین امیزتون نشون دادید 

قطعا هیچوقت با فردی مثل شما که افکار توهین آمیز و مخالف من داره بحث نمیکنم و شخصیت خودم رو پایین نمیارم متاسفانه هر دوبار هم شما ریپلای کردید و شروع به توهین و بحث 

چون من ب خودم اجاره نمیدم با کسی مخالفم ریپلای کنم و توهین چ بحث 

لطفا دیگه هیچوقت امثال تو  همچین افکاری منو ریپلای نکن چون واقعا نمی‌خوام هر سری بزرگی کنم و جواب توهین های بی حد مرزتون ندم 

بسلامت 

چون بچه روزیشو با خودش میاره.و این وعده خداست. این که شما بهش اعتقادی نداری دلیل بر احمقانه بودن این ...

وعده اشو برین سر چهار راها و سر سطل زباله ها و کارتن خوابا ببینین عزیزم