2777
2789
دیگه یه سری چیزارو واقعا نمیشه قضاوت نکردکاش اینجور کاربرا حداقل تاپیک نزنن و مطرح نکنن این مسائلو ت ...

میدونم منم ناراحت میشم میخونم اماخب مثلا لوبیا ک تا دوماه پیش کیلویی ۱۰۰ بود یهوشد ۵۵۰ این تقصیر خیلی از ماها نیست نمیشه کاریش کرد این فقط ی نمونشه

ما آمل هستیم اون روز رفتم روزبازار لوبیا کیلویی ۵۵۰

چند روز پیش یک تاپیک بود طرف ۳۵ ساله باردار یکی از همین ها بهش گفت زنگوله پای تابوت آوردی !!!!

بنظرم یه بچه ۶ ساله رفاه و شرایط مناسب بیشتر به کارش میاد تا مادر ۲۲ ساله که نمیتونه حتی مهد بفرستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منم ناراحت میشم میخونم اماخب مثلا لوبیا ک تا دوماه پیش کیلویی ۱۰۰ بود یهوشد ۵۵۰ این تقصیر خیل ...

اره متاسفانه ولی خب همه ما میدونیم که اوضاع چطوریه و نباید طبق وضعیت همون روزمون همچین تصمیمات بزرگی بگیریم وقتی به قول شما همه چی سیر صعودی داره

بنظرم یه بچه ۶ ساله رفاه و شرایط مناسب بیشتر به کارش میاد تا مادر ۲۲ ساله که نمیتونه حتی مهد بفرستش

اینجا دیدم طرف پول حتی یک آزمایش ساده نداره میاد میگه میگن حالا لازم نیست 

من چون ۹۰ درصد تاپیکهای مادرانه میرم دقیق میدونم شما چی میگید ولی بقیه بازم فکر میکنن شما داری الکی میگید در نهایت هم هرکسی دست خودش هست شرایط که چه تصمیمی بگیره شما منطقی داری درست میگید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینجا دیدم طرف پول حتی یک آزمایش ساده نداره میاد میگه میگن حالا لازم نیست من چون ۹۰ درصد تاپیکهای ما ...

دقیقاااا

یه خانومی واسه یه ازمایش نزدیک ۵ تا تاپیک زد که بپرسه هزینش چقد میشه خب مشخص بود استرس داره که اگه از یه مقدار ۱۰۰ تومن بیشتر یا کمتر بشه نمیتونه از پسش بربیاد

واقعا برام عجیبه که میگن ندیدیم همچین تاپیکایی رو اینجا

دقیقاااایه خانومی واسه یه ازمایش نزدیک ۵ تا تاپیک زد که بپرسه هزینش چقد میشه خب مشخص بود استرس داره ...

نمیدونم چرا اصرار به دروغ گفتن دیگران دارن چیزی که من میبینم و حتما اتفاقا تگشون میکنم تا خودشون متوجه بشن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره متاسفانه ولی خب همه ما میدونیم که اوضاع چطوریه و نباید طبق وضعیت همون روزمون همچین تصمیمات بزرگی ...

حرف حساب جواب نداره.همین دیشب به شوهرم میگفتم الان هرکی بچه بیاره درحق بچش ظلم میکنه شوهرم جا خورد ک چرا مثلا؟

گفتم آب ک نداریم برق ک نداریم تورم هم ک بیداد میکنه الان بچه ها آینده روشنی نخواهند داشت دیگه.

نمیدونم چرا اصرار به دروغ گفتن دیگران دارن چیزی که من میبینم و حتما اتفاقا تگشون میکنم تا خودشون متو ...

اره دقیقا منم گفتم اگه یادم بمونه حتما تگ میکنم ایندفعه

اینکه اون بچه با چه شرایطی بزرگ میشه روزندگیه شما چه تاثیری داره؟ و از طرفی اینکه بوی غذای کسی بیاد و ادم هوس کنه ربطی به دارا و فقیر نداره زن حامله حساس میشه و ممکنه خودش الان مرغ بخوره ولیشب بوی مرغ همسایه مستش کنه و این جیزیه که هیچ زنی که سبقه بارداری داشته باشه نمیتونه انکار کنه 

عجب!پس ما احتمالا دروغ میگیم ....همین چند وقت پیش یکی باردار بود بوی قرمه سبزی خورده بود بهش میگفت د ...

شما عزیزم توهم توطعه دارید مشکل از خودته

گفتم دیدی برای من بفرست 

کسیم که بو قرمه سبزی میبرع حالش بهم میشه ممکنه به قرمه سبزی ویار بد داشته باشه یا هرمسعله دیگه 

کسیم نداشته باشه نمیاد اینجا تاپیک بزنه همه بریزم رو سرش

اینکه اون بچه با چه شرایطی بزرگ میشه روزندگیه شما چه تاثیری داره؟ و از طرفی اینکه بوی غذای کسی بیاد ...

مشکل ویار نیس که عزیزم

تو حرفاشون علنا و واضح میگن ما حامله ایم چندماهه پول خرید مرغ نداریم

وگرنه بله ویار جوریه که شما ۱۰ دیقه قبل یه چیزو خورده باشی ممکنه هوس کنی

و اینکه فقر متاسفانه رو کل ابعاد جامعه تاثیر داره یه نمونش همین ناامنی هایی که هرروز میبینی و جرم و جنایتی که بیشتر میشه

شما عزیزم توهم توطعه دارید مشکل از خودتهگفتم دیدی برای من بفرست کسیم که بو قرمه سبزی میبرع حالش بهم ...

قبلا باهاتون هم صحبت شدم میدونم کم میارید شروع میکنید به نیش و کنایه جواب اون قسمت حرفتون رو نمیدم 

خانمه میگه گوشت ندارن درست کنن به ویار چه ربطی داره ؟!

مشکل ویار نیس که عزیزمتو حرفاشون علنا و واضح میگن ما حامله ایم چندماهه پول خرید مرغ نداریموگرنه بله ...

عزیزم جرائم رایانه ای روز بروز داره بیشتر میشه و فکر نکنم بچهای به این شدت فقیر به ابزارالاتش سی داشته باشن 

رو جامعه بیشتر روابط درست انسانی تاثیر میزاره