2777
2789
دقیقاتقریبا هرروززز از این تاپیکا اینجا هستاکثرشونم ویارشون چیزای خیلی کوچیکه

دیروز میگم چهل ساله هستم و در اقدام و انتظار فرزند دوم یکی اومده میگه دیر شده گفتم من ایده آل طلب هستم نمیتونم بچه رو تو هر شرایطی بیارم تو این دنیا شروع کرده حرف زشت زدن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مطمئن باش خیلیاش دروغه و به خاطر تحت تاثیر قرار دادن کاربرا و جمع کردن کمک مالی زده میشه گلم

اره اینجور موارد هم خیلییی هست اینجا

یه عده هم خودشون خوب میدونن چقد بی مسئولیتن و فقط میخوان بقیه رو حرص بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهات موافقم من خودم هفده سال پیش بچه آوردم هم خونه هم ماشین هم کار داشتیم اما من بازم دوست نداشتم بچه دار بشم اما شوهر نفهمم کار خودشو کرد اما بعد از اون دوبار دیگه باردار شدم و هر دو بارو انداختم هرگز هم پشیمون نیستم

دیروز میگم چهل ساله هستم و در اقدام و انتظار فرزند دوم یکی اومده میگه دیر شده گفتم من ایده آل طلب هس ...

عزیزم شما هم دست کمی از اون افرادی که اسی میگه ندارید 

اونا وضعیت مالیشو ندارن میارن شما سنیشو نداری میاری چه فرقی میکنه هردوتاش خودخواهیه به یه مدلی 

یه جنوبی عاشق شمال

دیروز میگم چهل ساله هستم و در اقدام و انتظار فرزند دوم یکی اومده میگه دیر شده گفتم من ایده آل طلب هس ...

اونوقت یه بچه ۱۶ ساله تاپیک بزنه بگه میخوام اقدام کنم اگه کسی مخالفت کنه میان میگن به تو مربوط نیس

من هیچوقت این چیزارو قضاوت نمیکنم تا خودم جای اون شخص نباشم

بعضی چیزارو دیگه نمیشه قضاوت نکرد

طرف داره حماقت و خودخواهی و بی مسئولیتیشو عملا بیان میکنه تا بقیه حرص بخورن

عزیزم شما هم دست کمی از اون افرادی که اسی میگه ندارید اونا وضعیت مالیشو ندارن میارن شما سنیشو نداری ...

شما باید تعیین کنید سن من مناسب هست یا نه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خودم درآمدمون خداروشکر خوبه و راضی هستیم و باردارم 2 ماهه 🧿☺️

به نظرم تو این چیزا نظر ندین بهتره عزیزم بیشتر تاپیک ها عنوان داره میتونی نری تو تاپیکشون و اینکه جلوگیری دارن یا ندارن به خودشون مربوطه باردار میشن یا نمیشن به خودشون مربوطه فردا بزرگم بشن اگه خدای نکرده کمبودی داشته باشن یا چیزی نمیان که از نون شما بخورن مسئولیتش پای پدر مادرشه خوبی و بدیش هم واسه پدر مادره بچه س فکر نکنم آسیبی به شما بزنه شما میتونی خیلی آگاهانه تا 5تا خونه و 5 تا ماشین و حقوق 100 میلیونی نداشتی بچه نداری تا اینکه بیای تاپیک بزنی و اون کاربرا رو زیر سوال ببری

🟩هرچیزی به هرکسی مربوط نیست🟩

بابا اینا خوبه. 

تا چند سال پیش از طرف وزارت بهداشت ملزومات جلوگیری رایگان در اختیار عشایر قرار میگرفت که بعد تر به خاطر طرح جوانسازی جمعیت مجلس ملغی شد این قضیه. 

یادمه یکی میگفت این قضیه تا الان انجام میشده خودش گناه کبیره است. پول بیت المال صرف کشتن جنین و نوزاد میشه😂😂😂

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش