2777
2789
عنوان

واکنش چی نشون بدم راجب دوستمه

102 بازدید | 20 پست

یکی از دوستام به کسی که من دوسش دارم و عاشقشم گفت زشت و گفت قیافش 3 از 10 😐💔 من الان چی کار کنم اگر نشون بدم ناراحتم میگه بی جنبه 😐💔 واقعا الان چی بگم منم هیچ ایده ای ندارم...🙂. 

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال برام پیش میاد اینجا 

یعنی دوستت گفته 

بعد تو هیچی نگفتی 

اومدی تاپیک بزنی بعد بری جواب بدی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بگو این سلیقه توعه ب نظرم چهره ش خیلی عالیه بعدم الکی بگو اتفاقا چند روز پیش یکی دیگه از دوستامون دیدنش گفت خیلی خوشتیپه 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
بگو این سلیقه توعه ب نظرم چهره ش خیلی عالیه بعدم الکی بگو اتفاقا چند روز پیش یکی دیگه از دوستامون دی ...

نه دیگه دروغ نگه . سلیقه ه کس متفاوته ولی خوب اونم کار اشتباهز کرده توهین کرده

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

سوال برام پیش میاد اینجا یعنی دوستت گفته بعد تو هیچی نگفتی اومدی تاپیک بزنی بعد بری جواب بدی؟

پیامش رو از بالا خواندم سین نزدم هنوز 

مرسی😂

اخه جمعه همسرم داشت باربیکیو درست میکرد'خواهرش اومد گفت وای سیمان ریخته رو زمین'از۱۰بهت۵میدم

منم گفتم روزت مبارک عزیزم'گفت یعنی چی'گفتم اخه نظر نمرسیدیم'نمره دادی'گفتم حتما معلم شدی

اخه جمعه همسرم داشت باربیکیو درست میکرد'خواهرش اومد گفت وای سیمان ریخته رو زمین'از۱۰بهت۵میدممنم گفتم ...

جواب عالی بود دمت گرم عزیزم 😂❤️

بگو این سلیقه توعه ب نظرم چهره ش خیلی عالیه بعدم الکی بگو اتفاقا چند روز پیش یکی دیگه از دوستامون دی ...

بهش میگم سلیقه ای ولی واقعا ناراحتم کرد امروزم حالم خوب نیست سرم درده اینم اینطور گفت 

نه دیگه دروغ نگه . سلیقه ه کس متفاوته ولی خوب اونم کار اشتباهز کرده توهین کرده

بهش میگم سلیقه ایه ولی واقعا دلم شکست ... چون امروزم حالم بده سرم درده اینم اینطور گفت