2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بی منظور گفته. بچه های الان بیشتراز سنشون میفهمنن برادرزادم پسر۶سالشه همش ب من میگه ابروم سایه ...

یادش بخیر خانم معلم ما ارایش میکرد کلاس دوم بودیم اون زمان مدرسه ۲ تا کلاس دوم داشت معلم اون ور کلاس یه مقدار خانم جاافتاده بدون ارایش معلم ما حسابی ارایش میکرد همه میگفتیم معلم ما چقدر قشنگه .تو نظر ما هر کی ارایش داشت قشنگ بود 

اگر همیشه آرایش داری خوب چون الان  دیگه کسی زیاد آرایش نمیکنه برای بچه عجیب بوده 

بچه هرچی به ذهنش میرسه میگه نه صرفا حرف پدرو مادرش رو 

الکی ذهن خودتو درگیر نکن بخوایی فکر کنی حتما خواهرشوهر گفته نه واقعا الان چون همه کم آرایش میکنن آرایش کردن تو چشمه دختر  بچه ها هم خوششون میاد میگن 

اگر همیشه آرایش داری خوب چون الان دیگه کسی زیاد آرایش نمیکنه برای بچه عجیب بوده بچه هرچی به ذهنش می ...

اخه منم دراون حد ارایش عجیب غریب نمیکنم ولی خب دور و بر بچه اکثرا بی ارایش با موهای ژولیده میچرخن

اخه منم دراون حد ارایش عجیب غریب نمیکنم ولی خب دور و بر بچه اکثرا بی ارایش با موهای ژولیده میچرخن

بی آرایش بودن که خوبه نشونه اعتماد به نفسه 

موی ژولیده بده 

ولی قضاوت نکن اگر تازه عروسی خوب معلومه شیک تری و به روز تر  ولی یه روز میبینی خودت دختربچه ۷ساله داری ژولیده ای و دختر ت به زنداداشم یا یکی از فامیلا میگه 

بهتر بود میگفتی توام بزرگ بشی پوستت سفید میشهبچه ۷ ساله حالا چمیدونه چی ب چیه

دیگه من خودم بچه ندارم والا زیادم بلد نیستم به بچه باید چی گفت سعی کردم خوشحالش کنم و با جملم اروم شد