2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 58 پست

باز اون خوبه برادرزادم ۵سالشه تو اتاقم عروسک دیده بود گفت مال کیه گفتم عمو 

گفت عه مگه عروسک بازی میکنه گفتم ن شبا بغلش میکنه میخابه برگشت گفت یعنی عمو تو رو بغل نمیکنه بخابه 😑🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه اون بچه بابت رنگ پوستش تا الان خیلی مقایسه شده که این حرف رو زده، معلومه ذهن درگیره خیلی

اره دیگه پس نباید این حرفو میزد اون بچه است نهایت میگف وای ن تو پوستت خیلی قشنگ تره من از پوست تو خوشم میاد 

چیو‌توهین کردم عزیزم؟خودش گفت چرا من پوستم تیرست خوش بحالت سفیدی گفتم عزیزم الان داییت پوستش از تو ت ...

خب بهش گفتی یعنی توهم تیره هستی پایین از توهم تیره تره 

شاید داییش هزارتا ایراد پوستی داشته باشه یا هزار ایراد دیگه اون قشنگی دایی به چشمش نمیاد ایراداش به چشم میاد 

خب بهش گفتی یعنی توهم تیره هستی پایین از توهم تیره تره شاید داییش هزارتا ایراد پوستی داشته باشه یا ه ...

نه دیگه بهش گفتم که ادما ممکنه رنگای پوست متفاوت داشته باشن همه رنگا قشنگی خودشو داره داییشو گفتم که بگم رنگای پوستای متفاوتی هست و این ملاک زیبایی نیست

باز اون خوبه برادرزادم ۵سالشه تو اتاقم عروسک دیده بود گفت مال کیه گفتم عمو گفت عه مگه عروسک بازی میک ...

دختر دایی من ۷ سال که نه حدود ۴ سالش بود

برگشت به نامزد دختر خالم گفت چرا خانمتُ نمیبوسی😑😅

نه دیگه بهش گفتم که ادما ممکنه رنگای پوست متفاوت داشته باشن همه رنگا قشنگی خودشو داره داییشو گفتم که ...

حالا همش ارایش داری .حتما پدر و مادرش گفتن زن دایی حسابی ارایش میکنه

شاید بی منظور گفته. بچه های الان بیشتراز سنشون میفهمنن برادرزادم پسر۶سالشه همش ب من میگه ابروم سایه س عمه چطوری ابروهات اینشکلی مامان منم میتونه؟

درحالی ک ابروی زنداداشم پر و خوش حالته. همشم میگه تو‌خیلی خوشگلی شما....فامیلیم و میگه همتون خوشگلین

حالا همش ارایش داری .حتما پدر و مادرش گفتن زن دایی حسابی ارایش میکنه

من کلا همیشه ارایش میکنم اصلا بدم میاد بی ارایش برم اما خب مادرش سن و سال دار تره کم و بیش ارایش میکنه