2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 58 پست

اره عادیع

پسرمن 5سالشه و یه حرفایی میزنه ک همه شاخ درمیاریم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بی آرایش بودن که خوبه نشونه اعتماد به نفسه موی ژولیده بده ولی قضاوت نکن اگر تازه عروسی خوب معلومه شی ...

کلا مدل خواهرشوهرام اینطوریه به مادرشوهرم رفتن کلا ارایش اینا نمیکنن دست به مو نمیکشن ولی من واقعا کاری ندارم خودمم میشناسم هرموقعیتی باشم مهمونی برم مرتب میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب بچه های الان ماشاالله ذهنشون خیلی فعال 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم تا الان شنیدم ولی دلم نیومده نگم که واقعا تو خییلی زیبایی بنظرم بچه‌ها گناه دارن

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

گفتم اینسری از حموم دراومدم خبرت میکنم😂😂😂😂

عزیزم وقتی به سفیدی پوستت دقت کرده و گفته خوش به حالت قبول داری حرف خودشه 😉

ولی وقتی گفته چرا همیشه با ارایشی حرف خودش نیست!!!

۷ ساله ای که به رنگ پوست دقت میکنه به ارایشم توجه میکنه

حالا زندایی جون چرا بچه شما رو یبار بدون آرایش ندیده 😅😅😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خودمم داشتم به همین فکر میکردم😂😂چون همیشه تو مهمونی داده و قطعا تو مهمونی ادم همیشه ارایش داره

الهییی چند سال زندایی شدی ؟

آخه منم شده یوقتایی بدون آرایش یا در حد خیلی کم آرایش داشته باشم 

عزیزم خواهر من ۱۰ سالشه از ۷ سالگیش روز اول مدرسه که میومد خونه از ظاهر معلمش صحبت میکرد معلم کلاس دومش خوشگل بود 

میومد خونه میگف انقدر خانممون خوشگله آجی خیلیم جوونه فلانه 

دوستاشم همینجور بودن

۳ ساله عزیزم با دوران نامزدی و اینا

آها درسته خوشبخت بشی