جمعه خونه پدرشوهرم بود خواهرشوهرمم بود دخترش کلاس اوله هی بمن میگفت خیلی نازی نمیدونم خوش بحالت پوستت سفیده بهش توضیح دادم که مثلا ببین داییت از تو تیره تره ادما ظاهراشون رنگ پوستاشون متفاوته نباید بابتش ناراحت باشی و اینا یدفعه گفت زندایی من تا حالا بدون آرایش ندیدمت چرا😐😐
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منم تا الان شنیدم ولی دلم نیومده نگم که واقعا تو خییلی زیبایی بنظرم بچهها گناه دارن
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
حالا زندایی جون چرا بچه شما رو یبار بدون آرایش ندیده 😅😅😅
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خودمم داشتم به همین فکر میکردم😂😂چون همیشه تو مهمونی داده و قطعا تو مهمونی ادم همیشه ارایش داره
الهییی چند سال زندایی شدی ؟
آخه منم شده یوقتایی بدون آرایش یا در حد خیلی کم آرایش داشته باشم