2777
2789
عنوان

درامد مهندسی نفت واسه خانم ها

973 بازدید | 23 پست

من امسال مهندسی نفت قبول شدم میخواستم ببینم وضعیت این رشته واسه خانم ها چطوره ( در صورتی که استخدام رسمی بشن) 

مثلا چقدر درامد دارن و ایا میتونن توی ماموریت های جنوب و اینا شرکت کنن یا نه؟ 

ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهندسی نفت خوندم درسم تموم شده ولی خب تو شرکت خصوصی عموم کار میکنم مربوط به رشتم 

درآمد رسمیش خب خوبه ولی استخدام شدن سخته

در رابطه با ماموریت به سمت جنوب 

اکثرا اقا هستن ولی خب ممکنه که خانوم ها هم برن که این بستگی به سیاست جایی که مشغول به کار میشی داره

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من مهندسی نفت خوندم درسم تموم شده ولی خب تو شرکت خصوصی عموم کار میکنم مربوط به رشتم درآمد رسمیش خب خ ...

راضی هستین خودتون؟ 

جسارتا میتونم از درامدش بپرسم؟ درامد خودتون چقدره یا بقیه همکار های خانمتون 

راضی هستین خودتون؟ جسارتا میتونم از درامدش بپرسم؟ درامد خودتون چقدره یا بقیه همکار های خانمتون

من اره راضیم 

درامد من چون تازه لیسانس گرفتم ۵۰ تومن هستش 

که من میگم رسمی نیستم 

هدف من بیشتر برای مهاجرت بود

درامد رسمیش شنیدم بالای ۱۰۰ تومن ممکنه باشه مرد و زن هم نداره

متاسفانه بازار کارش برای آقایون خیلی خیلی بیشتره

اون که اره 

ولی میخواستم بدونم خانم ها فقط میتونن کار اداری داشته باشن یا ماموریت هم میتونن برن و اینکه در هر دو حالت درامدشون چقدره

من اره راضیم درامد من چون تازه لیسانس گرفتم ۵۰ تومن هستش که من میگم رسمی نیستم هدف من بیشتر برای مها ...

کار خودتون کجاست؟ فقط اداریه یا ماموریت هم میرین ؟ بعد 50 تومن پایه حقوقیه؟

من اره راضیم درامد من چون تازه لیسانس گرفتم ۵۰ تومن هستش که من میگم رسمی نیستم هدف من بیشتر برای مها ...

واسه رسمی شدن باید پارتی داشته باشم؟ 

و اینکه به نظر شما برم این رشته رو ادامه بدم بهتره یا بشینم بخونم دوباره واسه کنکور؟ 

عزیزم درخواست دوستی دادم میشه قبول کنین چند تا سوال بپرسم خیلی واسم مهمه 

کار خودتون کجاست؟ فقط اداریه یا ماموریت هم میرین ؟ بعد 50 تومن پایه حقوقیه؟

کار من تو یه شرکت خصوصی نفیته 

بله ماموریت هم داره ولی چون رئیسم عموم هستش فعلا نمیرم 

اره پایه همینه تا جایی که میدونم

بعد شما چون توی شرکت عموتون کار میکنید اینقدر میگیرد یا این درامد پایه همه هست؟؟ 

واسه رسمی شدن باید پارتی داشته باشم؟ و اینکه به نظر شما برم این رشته رو ادامه بدم بهتره یا بشینم بخو ...

نه لزوما 

اگه بخوای به پارتی فکر کنی که همه رشته ها پارتی میخواد

به نظر من رشته خوبیه من خودم بخاطر اینکه مهاجرت کنم انتخابش کردم اصلا به این فکر نبودم که شاغل شم