2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین میرفتین در خونه زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 54 پست

آدم باید برا زندگیش بجنگه ولی من نمیدونم واقعا شرایط شما چیه . شرایط شوهرت چیه . اصلا فایده داره رفتنت.

حالا آدرسشو از کجا آوردی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در اینکه شوهرت هم مقصره 

و خواستار این رابطه اس شکی نیست 

به موقعش باید اتمام حجت کنی 

ولی اون زنم بی آبرو کن خودش و خانوادش و 

تا بفهمه یه من ماست چقدر کره داره 

با اینجور زنا باید مثل خودشون رفتار کنی تا 

چندتا زندگی دیگه رو هم به گند نکشن 

و بشینن سرجاشون

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

اگر شرایط جدا شدن به هر دلیلی نداری کنکاش نکن و پیگیری نکن که همسرت چکار میکنه چون فقط غرور خودت شکسته میشه، و مشکل از این خانم نیست شما این ادم رو تا به حال ندیدی ولی روز ها و شب ها رو در کنار همسرت سپری کردی اونی که به شما تعهد داشت اینطوری به شما ضربه زد شما چه انتظاری از یک غریبه داری…

زنه اصلا هیچ شماره ای رو جواب نمیده تا حالا با ۴خط باهاش تماس گرفتم جواب نداده

شماره اش رو روی تمام نیمکت های پارک بنویس برای دوست یابی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

[QUOTE=381754066]خیلی سخته مگه خونه شوهرم آدرسشو داره.میگه از بس تو این یکماه عذاب کشیدم و ناراحتیتو ...

اخی چه دلسوز شوهرت😏

ادرس داره یعنی رابطه فراتر از چت و... است درسته؟ 

ادرس بگیر با برادر و پدرت برو ابروش و ببر قشنگ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگر شرایط جدا شدن به هر دلیلی نداری کنکاش نکن و پیگیری نکن که همسرت چکار میکنه چون فقط غرور خودت شکس ...

لطفا برو تاپیکای قبلمو بخون.

بخدا که شوهرم فرشته بود هیچی برام کم نمیذاشت.

الان نمیتونم تو روش نگاه کنم از غصه

کاغذ بنداز تو خو نه شون وقتی بنداز که خانوادش خونه باشن

که از کاراش با مرد متاهل باخبری و کلی مدرک و عکس از چت ها داری ازشون و اکه دست برنداره و با مرده کات نکنه همه مدارکی که داری رو تو کوچه شون پخش میکنی