2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین میرفتین در خونه زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 54 پست
اینجوری میتونه ازم شکایت کنه

از کجا میدونه شما این کارو کردی؟

اما فکر نکنم این کار درست باشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا برو تاپیکای قبلمو بخون.بخدا که شوهرم فرشته بود هیچی برام کم نمیذاشت.الان نمیتونم تو روش نگاه کن ...

عزیزم من خوندم و پیام رو نوشتم میدونم برات سخته که باور کنی حقیقتو اما الان بخاطر شرایط بد روحی روانی که توش هستی نمیخوای باور کنی و مغزت دنبال مقصر های دیگه میگرده اما اینو بدون تا همینجا پیگیری کردنات جز حال بد خودت چیزی به همراهت نداشته، یه مرد زمانی که خیانت میکنه تمام پرده های حرمت رو از بین میبره و یه زن هیچوقت مثل قبل نمیشه، شما چندین بار تذکر دادی و رابطه ادامه پیدا کرده، هر چقدر اون زن پیگیر باشه اگه یه مرد رابطه رو تموم کنه به جایی نمیرسه، ولی وقتی بعد از تذکر با هم پیام میبینی یعنی اون مرد هم خواسته که ادامه بده حالا با واکنش های شما هر بار اون مرد وقیح تر میشه و براش عادی تر میشه، اگر به هر دلیلی ابروی اون زن رو ببری و اون زن رو حذف کنی هیچوقت از نظر همسرت اون رابطه تموم نمیشه چون خودش تمام کننده نبوده. میدونم بچه داری و داری برای زندگیت مینجنگی… اما اینو بدون که همسرت دیگه مثل قبل نمیشه برات اینو بپذیر اول تا اگه دوباره خیانت دیدی ضربه نخوری و دوم اینکه اگر میخوای به این زندگی ادامه بدی به نکات مثبت زندگیت فکر کن ( بچه هات )و ادامه بده.

عزیزم من خوندم و پیام رو نوشتم میدونم برات سخته که باور کنی حقیقتو اما الان بخاطر شرایط بد روحی روان ...

حالم بدهههههههه

چجور بپذیرم که شوهرم خاینه.

چجور عادی باهاش زندگی کنم.

دلم مرررگگگ میخواد فقط.

کاغذ بنداز تو خو نه شون وقتی بنداز که خانوادش خونه باشنکه از کاراش با مرد متاهل باخبری و کلی مدرک و ...

شغل همسرت چیه ؟ آیا با زنها مرتبطه؟ که او زنیکه همش در زندگی شما خودشو به زور میخواد جا بکنه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....