2777
2789
نمیشه چیزی به کسی اجبار کرد هر جوری هست طرف مقلا دوست نداره روسری سر کنه میدونه یه عده مریض هم ممکنه ...

من از اجبار صحبت نکردم دوست گلم.من از خوبی حجاب و بدی بی حجابی گفتم.خودم مخالف هرگونه اجبار هستم باید وقتی کسی رو از چیزی منع میکنی،ضررهاشو بهش بگی و چیزی خوبی جایگزینش کنی🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه چیزی به کسی اجبار کرد هر جوری هست طرف مقلا دوست نداره روسری سر کنه میدونه یه عده مریض هم ممکنه ...

دو‌ سال پیش تو دانشگاه انگلیس ۲۰ دانشجوی دختر اخراج شدند. چرا؟ به خاطر پوشیدن دامن که خلاف قوانین دانشگاه بود. تو دانشگاه های ایالات متحده دانشجویان موظف هستند یونیفرم دانشگاه رو بپوشند فقط.

میدونید چرا؟ چون قوانینشون هست، همین.

جامعه با حریم شخصی متفاوته.

اما درباره اجبار که میگید، پدر و مادر غریبه نیستند، شما اگر بچه داشته باشید و ببینید غذای ناسالم و مسموم کننده میخوره چیزی نمیگید و‌ میگید زورش نمیکنم؟ طبیعیه که نه

پدر مادر وظیفه دارن راه درست رو نشون فرزندشون بدن این اسمش زور نیست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دو‌ سال پیش تو دانشگاه انگلیس ۲۰ دانشجوی دختر اخراج شدند. چرا؟ به خاطر پوشیدن دامن که خلاف قوانین دا ...

طرف بحثش حجاب نیس داره راجب بافت مو حرف میزنه ک اصن ربطی ب حجاب نداره اینقد درگیر نکنین خودتونو

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

مگه هر کاری دل آدم خواست باید انجام بده؟

آخه میدونی آدم واقعا خسته میشه ، چرا نباید آدم شاد زندگی کنه ، همش باید رعایت کنی یه جا میگه دهنت رو ببند چشمت رو ببند بعد دلت رو نبند 

دو‌ سال پیش تو دانشگاه انگلیس ۲۰ دانشجوی دختر اخراج شدند. چرا؟ به خاطر پوشیدن دامن که خلاف قوانین دا ...

الان باید برم جایی ولی خب حرفتون غیر منطقی اگه نترکید بعد جواب میدم

آخه میدونی آدم واقعا خسته میشه ، چرا نباید آدم شاد زندگی کنه ، همش باید رعایت کنی یه جا میگه دهنت رو ...

درست میگی سخته

کلا زندگی کردن سخته

اگر بخای به حرف خالقت گوش کنی، خود خدا کمکت میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آخه میدونی آدم واقعا خسته میشه ، چرا نباید آدم شاد زندگی کنه ، همش باید رعایت کنی یه جا میگه دهنت رو ...

درکت میکنم درست میگی من خودم یه زمانی اینجوری فکر میکردم چون شادی واقعی و نچشیده بودم اما شادی واقعی اینا نیست اینا شادی کاذبه تو فکر کن از صب تا بعد ازظهر رفتی بیرون مهمونی اینور اونور خوش گذروندی شب که میای خونه میبینی دلت گرفته بی دلیل حالت خوب نیست پس چیشد مگ شاد نبودی شادی واقعی تو اطاعت از خداس چون روح ما الهی چون دمیده شده از روح خداس تو تا ته خوشیایی دنیایی برو اخرش میرسی به پوچی و بی هدفی مث خیلی از کسایی که ثروتمندن اما ارامش ندارن 

درکت میکنم درست میگی من خودم یه زمانی اینجوری فکر میکردم چون شادی واقعی و نچشیده بودم اما شادی واقعی ...

چی بگم ولی خب امثال پدر من همه چی رو خراب کردن ، آخه مگه یه آدم چقدر باید مقید باشه ، آدم خسته میشه از اینکه تو خونه فقط بحث مذهبی باشه و اخبار جنگ 

چی بگم ولی خب امثال پدر من همه چی رو خراب کردن ، آخه مگه یه آدم چقدر باید مقید باشه ، آدم خسته میشه ...

حق باهاته دین و مذهب خیلی قشنگ جوری که کسی که معنی واقعی دین و بچشه حتی حاظره جونش و فدا کنه مث شهدا اما خب متاسفانه بعضی خانواده های مذهبی بد معرفی کردن دین و بعضی جاهاش تعصب و قاطی غیرت کردن که خب خوب نیست 

اگر دوس داری حاتت خوب بشه و کلا به یه ثبات فکری برسی و ارامش بگیری بهت پیشنهاد میدم با امام زمان درد و دل کن باهاش مث یه رفیق حرف بزن از همین مشکلاتت بگو ازش کمک بخواه که خودش کمکت کنه مطمئن باش حالت خوب میشه و زندگی برات شیرین تر 

الان باید برم جایی ولی خب حرفتون غیر منطقی اگه نترکید بعد جواب میدم

خواهر من نگفتم این علت و فلسفه حجابه ها

فقط مثال زدم از جامعه که گفتید، اونم نه از جامعه خودمون. دیگه منطقی عمل میکنن یا غیر منطقی این طنجیدنش با خودتون

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

کلا جایی ک قانونش واسه خانوما سود ک هیچ ضرر هم داره مستقل شدن زن سخته ولی الان سختتر شدهچون دنیا و ج ...

حالا الان ملت ذهنشون باز شده

ما میرفتیم سر کار میگفتن مگه بابات پول بهت نمیده؟ از اونور به باباهه میگفتن مگه غیرت نداری میذاری بره سر کار؟

خداروشکر خود خانواده من و فامیل نزدیک توی این موارد روشن فکر بودن و هستن، کسی مانع من نشد 

ولی حرفای اشنا و همسایه و ... رو خیلی میشنیدیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا الان ملت ذهنشون باز شدهما میرفتیم سر کار میگفتن مگه بابات پول بهت نمیده؟ از اونور به باباهه میگ ...

اصلا انگار درک اینو نداشتن سوالشون هیچ ربطی به سرکار رفتن ی زن نداره 

من ی سری موقع ها می‌شنوم همچنان ک میگن میری حمالی میکنی برای چقدر؟؟! بشین خونه توقعاتت و کم کن🤣

مغز ندارن ک فقط جا مغزی دارن