2777
2789
متاسفانه اولین آسیب به خودِ شخص بی حجاب میخوره بعد به دیگران

آره دقیقا مصداقش زنهای مصیبت دیده و زجرکشیده امریکا و اروپا هستن که فقط و فقط دارن زجر و آسیب میبینن به خاطر بی حجاب بودنشون و همشون روز و شب دعا میکنن بتونن ویزا بگیرن بیان ایران و افغانستان و پاکستان تا مثل زنهای خوشبختتتتتتت ایرانی و افغان و پاکستانی که به واسطه داشتن حجاب والاترین مقام رو در خانواده ها و جامعه دارن زندگی کنن😭😭😭😭😭😭طفلکااااا خیلی گناه دارن که اصلا نمیدونن حجاب داشتن چقددددد امتیاز واسه زنهای ایرانی و افغان به ارمغان آورده😏😏😏😏

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا مصداقش زنهای مصیبت دیده و زجرکشیده امریکا و اروپا هستن که فقط و فقط دارن زجر و آسیب میبینن ...

آفرین که اینارو میدونی پس شما هم احتمالا زنهای آزاده ای که توی اروپا و آمریکا از تجاوزهای ثانیه ای به سطوح اومدن رو دیدین که با افتخار مسلمان شدن و حجاب رو انتخاب کردن،چون بالاخره الان با یه سرچ ساده میتونین به راحتی ببینید دیگه!

این راهی که بعضی از زنهای ایرانی در پیش گرفتن،راهی هستش که زنهای آسیب دیده ی دنیای غرب دارن ازش برمیگردن عزیزم🥰

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

آفرین که اینارو میدونی پس شما هم احتمالا زنهای آزاده ای که توی اروپا و آمریکا از تجاوزهای ثانیه ای ب ...

بعد شما فکر میکنید هر روز تو ایران به چند صد نفر زن و دختر تجاوز میشه؟اینکه صدا وسیما نشون نمیده واقعا باور کردید که نیست؟!!!!اکی شاید سالانه ۵۰ نفر ازون زنها حجاب دار میشن ولی اینم حساب کنید که سالانه چندین میلیون نفر با حجاب،تصمیم میگیرن دیگه حجاب نداشته باشن.تصمیم شخصی هر شخص به خودش مربوطه فقط خواستم بگم هرچی کثافتکاری و گندکاریه از محدودیت و گشنگی چشم میاد،اونجاها انقددددد از بچگی دیدن که عادت کردن ولی تو کشورای جهان سومی انقدددد چشمهای مردا گشنه س که از روی لباس هم‌زنهارو میخورن،ولی تو کشورای آزاد با مایو میگرده زنه ولی حتی یه نفر هم سرشو برنمیگردونه که نگاه کته چون عادت کردن.حالا باز یکی تصمیم به حجاب داره باز تصمیم خودشه،ولی همونطور که تو کشورای اروپایی و امریکایی بهت آزادی پوشش و اعتقاد میدن ،کشورای جهان سوم به زوررررر اعتقادشو میچپونن تو حلق بقیه که بدتر دلزده میکنن همه رو

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
آفرین که اینارو میدونی پس شما هم احتمالا زنهای آزاده ای که توی اروپا و آمریکا از تجاوزهای ثانیه ای ب ...

شمام زیاد صدا و سیما نکاه نکن🤣حالا شایددددد تو کلللل دنیا بهترین حالت سالی ۵۰ نفر مسلمون شن اونممم شاااایدددددد،ولی کدومشون حاضره بیاد تو یه کشوره مسلوم زندگی کنه؟؟؟!!!هیچکدومممممم....همشون میخوان تو همون کشورایی که به قول شما بهشون تجاوز شده زندگی کنن.بعد تو کشورای مسلمون که زنهاشون زیر چادر و چارقد هستن آمار تجاوز خیلییییی بالاتره،چشمهای مردا خیلیییییی هرزتره،همه آرزو دارن برن تو همون کشورایی که به قول شما اخ و پیف هستن زندگی کنن😉