2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی شده

همسرم هیچ علاقه ای بهم که نداره هیچ....هیچ اعتماد و دل خوشی از من نداره....من خیلی دوستش دارم سعی میکنم همیشه دلشو به دست بیارم و براش بهترین باشم اما منو نمیخواد....حتی از من بچه ای هم نمیخواد....چند وقت هم هست متوجه شدم خونش رو به اسم پدرش کرده....مثلا از ترس من که از دستش در نیارم....بگید چی کار کنم؟

همسرم هیچ علاقه ای بهم که نداره هیچ....هیچ اعتماد و دل خوشی از من نداره....من خیلی دوستش دارم سعی می ...

سنتی ازدواج کردید یا دوست بودید؟ 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
همسرم هیچ علاقه ای بهم که نداره هیچ....هیچ اعتماد و دل خوشی از من نداره....من خیلی دوستش دارم سعی می ...

اولین کاری ک میکنید اینه ک توافقی حرف بزنید یا ب نتیجه برسید برای ادامه زندگی یا جدا بشید

پیش مشاور هم برو 

پدرشوهرم هم قشنک آب پاکیو روی دستم ریخت...تا یک بحثی پیش میاد میگه از اینجا پاشید برید....پدرش تمام دار و ندار پسرشو بالا کشید و یک آبم روش...دلم از این میسوزه که پسرش هم راضیه...از ترس من....فکر میکنه من زندگیمو خراب میکنم برای یک خونخ ی پنجاه متری بابت مهریه....خاک تو سره بی معرفتش کنن...دلم خیلی گرفته...نمیدونم به کی تکیه کنم😔😔

پدرشوهرم هم قشنک آب پاکیو روی دستم ریخت...تا یک بحثی پیش میاد میگه از اینجا پاشید برید....پدرش تمام ...

وضع مالی پدرت چطوزه؟ 

ازت حمایت میکنه اگ بخای جدا بشی؟؟ 

اولین کاری ک میکنید اینه ک توافقی حرف بزنید یا ب نتیجه برسید برای ادامه زندگی یا جدا بشیدپیش مشاور ه ...

اون که همین الان هم خیلی راحت طلاقم میده....ولی من دوستش دارم و شرایط طلاق هم ندارم...پدرم اصلا قبولم نمیکنه