2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیک ساده 

۴تا تخم مرغ 

۲لیوان آرد

یک لیوان شکر

نصف لیوان شیر ولرم

نصف لیوان روغن پخت و پز

کمی وانیل

یه قاشق مرباخوری پکینگ پودر

سفیده و زرده رو جدا کن سفیده رو بزن تا کمی کف کنه بعد نصف شکر رو بریز بزن تا خامه ای بشه بزار یخچال بعد زرده و شکر رو بزن تا روشن بشه بعدم روغن بعد شیر و بعد آرد و وانیل و پکینگ پودر رو بریز آروم قاطی کن بعدم سفیده بریز کف قالبتو چرب کن فر رو ده دقیقه زودتر روشن کن بزار ۴۵دقیقه دمای ۱۸۰

تاپیکهای ماریا قناد رو بخون

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
کیک ساده ۴تا تخم مرغ ۲لیوان آردیک لیوان شکرنصف لیوان شیر ولرمنصف لیوان روغن پخت و پزکمی وانیلیه قاشق ...

مرسی سحر جان 

اگه تخم مرغ بیشتری بریزم باعث میشه بیشتر پف کنه؟