2777
2789

سه تا تخم مرغ ..دوتا لیوان ارد..یه لیوان شکر..نصف لیوان روغن مایع..یه قاشق بکینگ پودر..نصف قاشق وانیل..زرده و سفیده رو جدا کن نصف شکر به سفیده بزن نصفه دیگه به زرده یه پبنس نمک به سفید بزن با همزن آنقدر بزن که سفید و خامه ایی شه بعد بزار یخچال حالا زرده و شکر رو با همزن بزن تا یکم رنگش کرمی بشه بعد روغن رو اضافه کن یکم هم بزن بعد یه لیوان آب ولرم رو یواش یواش اضافه کن بعد ارد رو به مایع اضافه کن هم بزن بعد سفیده رو اضافه کن همزن و مایع رو بریز تو قالبت بزار تو فر تو دما ۱۷۰ درجه چهل دقیقه بمونه پخته و امادس میتونی همین دستور رو کیک  زبرا کنی شکلاتی کنی خامه کشی کنی کیک سیب کنی توت فرنگی کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴تا تخم مرغ سفیده زرده جدا کن مواظب باش قاطی نشه بعد یه لیوان سرخالی شکر نصفشو بریز داخل سفیده هم بزن بزار یخچال بعدم زرده رو با شکر هم بزن یک چهارم لیوان روغن بریز یک چهارم لیوان شیرولرم بریز دوقاشق آب جوش بریز بعد مواد خشک رو قاطی کن اونم بریز درآخر سفیده بریز قالب ۱۸یا۲۰ گرد من میریزم بعدم خامه کشی کن

مواد رو به همین صورت که دوستان گفتن درست کن بعد دوقسمت کن نصف وانیلی و نصف دیگه شکلاتی فقط وقتی میخوای مواد رو روی هم بریزی نذار مواد یکدست شه یه جوری هم بزن که شکلاتی بصورت نامنظم با وانیلی مخلوط شه 

اگه تو نت بزنی کیک زبرا دقیق توضیح داده 

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

یه لیوان شیر یه لیوان شکر نصف لیوان بیشتر روغن وانیل سه تا تخم مرغ بریز تو کاسه اینقدر هم بزن که کف کنه بعد دو لیوان ارد قنادی  ده گرم بکینگ پودر و دوباره تا میتونی هم بزن با گوشت کوب برقی برن بهتر درمیاد بریز تو تابه رژیمی و تامام