2777
2789
عنوان

اسپرم یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 36 پست
ای وی اف خیلی اذیت شدن داره؟میگن درد ناکه و ممکنه رحم یا شکم آب بیاره یا بچه مشکل دار بشه؟

درد نداره ولی پروسه سخت و طولانیه باید حدود 15روز آمپول بزنی بعد برای پاکچر که تخمکاتو دربیارن که یه بیهوشی یه ده دقیقه‌ای داره اذیتی نداره دوباره آمپولای انتقالو شروع می‌کنی ایشالا اگه تخمک و اسپرم خوب باشه و جنین خوب تشکیل بشه سه چهار روز بعد انتقال داری دوباره 15روز آمپول میزنی بعد آزمایش بارداری میدید. بچه های آوی اف کاملا سالم و فوق العاده باهوش هستند چون تو آزمایشگاه از بهترین تخمک و اسپرم تشکیل میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت طبیعی نمیشه.حس میکنم مزخرف گفته و فقط ته دلم خالی شد

مزخرف نگفته واقعیت گفته باید بپذیریم منم همه ش منتظر بودم که اره حامله میشم دکتر چرت گفته اما الان خیلی سال گذشته و من بچه ای ندارم اما الان دارم میرم زیر نظر دکتر نازایی دوست عزیز الکی خودتو رو گول نزن که همینطور سنت میره بالا دیگه ای وی اف هم روت جواب نمیده .

ای وی اف خیلی اذیت شدن داره؟میگن درد ناکه و ممکنه رحم یا شکم آب بیاره یا بچه مشکل دار بشه؟

خب بالاخره آمپول زدن زیاد داره..ولی وقتی به نتیجه اش فکر کنی سختی ها برات آسون میشه...منم یه گل دختر خیلی ناز و خوشگل و باهوش و مهربون هزار ماشاالله از ای وی اف دارم..سه بار دیگر رفتم انجام دادم که خدا بهم یه دختر دیگم بده ولی قسمت نشد

مخالف نیستم ولی میگن بعدش بابد استراحت مطلق باشی کسی نیست کنارم باشه.

کلا سه روزه من شنیدم 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم