سلام خانمها شوهرم ازمایش اسپرم داده بود زده بود یک میلیون.رفتیم جراحی واریکوسل انجام داده.امروز رفتم دکترم براش مجدد ازمایش بنویسه ببینیم بعد جراحی تغییری داشته یا نه.دکتر برگشته گفته جراحی ربطی به تعداد اسپرم و نطفه نداره و برین آی وی اف.دارم دق میکنم توروخدا اگه چیزی میدونین یا تجربه مشابه هر چی بهم بگین.دیگه نمیدونم چیکار کنم😭
اسی اگه دکتر بگه طبیعی حامله نمیشی.مطمئن باش که نمیشی.به خودم دکتر گفت الآنم ۲۰ ساله که طبیعی باردار نشدم..البته معجزه و اینا هست که برا من هیچی نشد....پس وقت و جوونیتو هدر نده برو ای وی اف..که تو سن بالا همون ای وی افم جواب نمیده دیگه..
برو با یه فلوشیپ نازایی مسورت کن باید بری ای وی اف
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
ببین همه از تجربه دیگران میگن من از تجربه خودم میگو واریکوسل کمکی بهتون نمیکنه فقط روی حرکت تاثیر داره سالها پیش یه دکتر بهم گفت هر راهی به جز آی وی اف برای شما که اسپرم شوهرتون کمه وقت تلف کردنه منم مثل شما مقاومت کردم سالها وقتمو با دارو مصرف کردن و آی یو آی و دعا و این چیزا هدر دادم آخرشم رفتم دنبال آی وی اف که همونم یکی دو سال زمان گرفت شکست داشت ولی در نهایت از همون جواب گرفتم
اسی اگه دکتر بگه طبیعی حامله نمیشی.مطمئن باش که نمیشی.به خودم دکتر گفت الآنم ۲۰ ساله که طبیعی باردار ...
چی بگم والا الان گفتم بریم مجدد ازمایش بدیم بعد جراحی ببینم تغییر کرده یا نه.بعدم دکتر جراح خودش اورولوژ هستش ببینیم چی میگه و یه دکتر زنان که ای وی اف انجام میده هم ویزیت بشیم ببینم اون چی میگه.تهش نشد بریم آی وی اف دیگه