2777
2789
عنوان

اسپرم یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 36 پست
چشم.ان شاءالله ممنون که با حرفهاتون روحیه دادین.

بی بلا عزیزم من دلم روشنه خبرم کن 🥰😘 نینی دار شدی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگه دکتر بگه طبیعی حامله نمیشی.مطمئن باش که نمیشی.به خودم دکتر گفت الآنم ۲۰ ساله که طبیعی باردار نشدم..البته معجزه و اینا هست که برا من هیچی نشد....پس وقت و جوونیتو هدر نده برو ای وی اف..که تو سن بالا همون ای وی افم جواب نمیده دیگه..

باید حداقل۲۰میلیون باشه

برای iuiحداقل۱۴ملیون

برو با یه فلوشیپ نازایی مسورت کن باید بری ای وی اف

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ببین همه از تجربه دیگران میگن من از تجربه خودم میگو واریکوسل کمکی بهتون نمیکنه فقط روی حرکت تاثیر داره سالها پیش یه دکتر بهم گفت هر راهی به جز آی وی اف برای شما که اسپرم شوهرتون کمه وقت تلف کردنه منم مثل شما مقاومت کردم سالها وقتمو با دارو مصرف کردن و آی یو آی و دعا و این چیزا هدر دادم آخرشم رفتم دنبال آی وی اف که همونم یکی دو سال زمان گرفت شکست داشت ولی در نهایت از همون جواب گرفتم

اسی اگه دکتر بگه طبیعی حامله نمیشی.مطمئن باش که نمیشی.به خودم دکتر گفت الآنم ۲۰ ساله که طبیعی باردار ...

چی بگم والا الان گفتم بریم مجدد ازمایش بدیم بعد جراحی ببینم تغییر کرده یا نه.بعدم  دکتر جراح خودش اورولوژ هستش ببینیم چی میگه و یه دکتر زنان که ای وی اف انجام میده هم ویزیت بشیم ببینم اون چی میگه.تهش نشد بریم آی وی اف دیگه 

ببین همه از تجربه دیگران میگن من از تجربه خودم میگو واریکوسل کمکی بهتون نمیکنه فقط روی حرکت تاثیر دا ...

ای وی اف خیلی اذیت شدن داره؟میگن درد ناکه و ممکنه رحم یا شکم آب بیاره یا بچه مشکل دار بشه؟