2777
2789

هر بار که میام بیمارستان بیشتر مطمئن میشم که پزشکی در توان من نیست و پرستاری ارزش نداره

از زیر شاخه های تجربی چه رشته ای که تو کادر درمان باشی درآمد و جایگاه خوبی داره؟

فیزیوتراپی ، آزمایشگاه ، شنوایی سنجی ، بینایی سنجی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بگم پرستاری کجاش خوبه دیدم خودت خدمتش رسیدی😆

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

پرستاری بیشتر علاقه هست و ب درد کسی میخوره که حقوق براش مهم نباشه

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

رادیولوژی -جمع و جور تر تمیز 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

به خدا. !

امروز که به یه پرستار افغانی ، مریض فروش میداد می‌گفت برو گمشو دست به من نزن 😐

یه خانمه دیگه هم ایرانی بود پرستاررو میزد می‌گفت نمی‌خوام ازم خون بگیری 

اصلا محل سگ به پرستارا نمیگن ۴ سال درس بخونی اندازه کلیه چپت شهریه بدی آخرشم محل سگ بهت نذارن ؟