2777
2789
عنوان

به غیر پزشکی و پرستاری چه رشته ای خوبه ⁦❓

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست
الان مشغول به کاری هستین؟

نه،تو خونه پیش بچه هامم،شوهرم شغلش آزاده،شاید برم کنار اون کار کنم

صدتا آقا بالاسر داشتیم،یا هدنرس پدرتو درمیاورد یا همکارای با سابقه،فشار کاری و استرسشم که جدا

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروسازی مگه ادامه همون پزشکی نیست ؟

تو کلا انگار تو باغ نیستی 🤣🤣🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خیر عزیزم کلا آزاد ندارهفقط دولتی داره که اون با کنکوره و رتبه خوب میخواد

عزیزم آیین نامه داریم که اتباع یا افراد دورگه میتونن با پرداخت شهریه دلاری ۵۰۰۰ دلار برن حتی پزشکی 

من پدرم افغانیه مادرم ایرانی

به خدا. !امروز که به یه پرستار افغانی ، مریض فروش میداد می‌گفت برو گمشو دست به من نزن 😐یه خانمه دیگ ...

عزمزمه منم قبول دارم اوضاع پرستاری تو ایران جالب نیست

و اصلا هم انکار نمیکنم

خودم قبلا دانشجو پرستاری بودم و انصراف دادم

اما دلیل نمیشه توهین کرد ب این شغل بسیار مقدس و شریف

اونا ب اندازه ی شخصیتشون رفتار کردن

محل سگ و پول اندازه کلیه چپ و این حرفا ب نظرم در شان شما نیست

در ثانی ممکنه اینجا باشند افرادی ک با علاقه وارد پرستاری شده باشن و کلا عاشقش باشن

عزیزم من دورگه هستم پدرم افغانیه مادرم ایرانیه از ترمی ۲۰۰ میلیون تا ۵۰۰ میلیون شهریه دلاری بدم میتو ...

اوووووو از کی تاحالا افغانیا اینقد باکالاس شدن بگن دورگه ان

گمشو بابا  چرکوووو 

اومدین ایران مشاغلو ک گرفتین حالا میخایین دانشگاهامونم ظرفیتاشو پرکنین 

افغانی کثیف

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
نه،تو خونه پیش بچه هامم،شوهرم شغلش آزاده،شاید برم کنار اون کار کنمصدتا آقا بالاسر داشتیم،یا هدنرس پد ...

اها موفق باشین

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

اوووووو از کی تاحالا افغانیا اینقد باکالاس شدن بگن دورگه انگمشو بابا چرکوووو اومدین ایران مشاغلو ک ...

خب هستم عزیزم 

پدرم افغانیه مادرم ایرانی چه دروغی دارم بگم ؟

ای موضوع واقعیت رو عوض میکنه ؟

چیکار کنم که نه فامیل مادری قبولم داره نه مادری من مقصرم ؟

عزیزم آیین نامه داریم که اتباع یا افراد دورگه میتونن با پرداخت شهریه دلاری ۵۰۰۰ دلار برن حتی پزشکی م ...

خب اون برای رشته ایه که آزاد داره خودش

نه رشته ای که کلا تو چندتا دانشگاهه و اونم فقط دولتی گل

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب اون برای رشته ایه که آزاد داره خودشنه رشته ای که کلا تو چندتا دانشگاهه و اونم فقط دولتی گل

داره عزیزم 

از دوستانم رفتن 

دولتیش رو هم میزارن من حضوری رفتم پرسیدم و از آیین نامه عکس گرفتم