2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایم ربطی ب جنسیت نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها من از دوروز پیش زیر دنده چپم حس نبض یا حباب ترکیدن دارم حرکت بچس ینی؟اگه اره چرا از دوروز پیش تا حالا تکون نخورده ینی همون زیر دنده مونده

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

خب بارداری اولم حالت تهوع بسیار بسیار وحشتناک طوری که چند کیلو کم کردم....سردرد ..میل به شوری وترشی...ورم زیاد.... دختر

بارداری دوم فعلا ۱۳هفتم....حالت تهوع اصلا ندارم... میل به شیرینی....بدون اندکی ورم

سونو ان تی گفت دختر🤣🤣🤣😍

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک نمیکنم به علائم باشه من هم دختر دارم وهم پسر علایمم شبیه هم بود فقط سر پسرم پوستم خوب شده بود خوشکل شده بودم سر دختر زشت شدم وصورتم لک افتاده بود سر دخترا تنبل وخابالو وبد اخلاق بودم سرپسرم صبور کاری شده بودم تهوعم توهمه بارداریام بوده تا اخر ماه نهم 

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

اولا علائم از هفته هشتم میاددوما جنسیت زیاد ربطی به علائم نداره گاهی برعکس میشه مثلا من پوستم خیلی خ ...

ولی من از هفته ششم حالم بد میشد الانم که هفته هفتمم دیگه اصلا نزدیکه که برم اون دنیا 

متاهل ومتعهد🫶