2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم مدرسهههههه

367 بازدید | 45 پست

عاشق درس خوندنم ولی همیشه لب مرزی پاس می‌کنم

مدرسه رو هم دوست ندارم چون از جایی که هستم خیلی بدم میاد. خانواده هم قصد اینو ندارن که سال بعد جا به جام کنن. سال بعد سال آخرمه. این یه هفته رو هم نمیدونم چجوری برم. کل سال نبودم. از ترم دو کلا نبودم. ترم اول یکی دو روز در میون. جام اونجا نیست و این منو اذیت میکنه و نمیذاره رقبت کنم برم مدرسه و خوب درس بخونم. دارم دیوونه میشم. وضعیت کلافه کننده ای دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محیط خیلی اثرگذاره 

با مشاور مدرسه صحبت کن با خانوادت صحبت کنن جا به جا بشی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

کدوم شهری چرا جاب جات نمیکنن

تهران

اول اینکه دبیرا مستمرم رو ده رد کردن همه‌شون و این معدل رو میاره پایین و جا به جایی رو به شدت سخت میکنه 

بعد میگن تو اینجا درستو نمیخونی میخوای بری فلان مدرسه، ناسازگاری نباش تو جامعه چی کار میخوای کنی، راه دور میشه

در صورتی که همین الانشم دارم کار علمی فرهنگی انجام میدم مدیر حتی حمایتم نمیکنه

واقعا حس میکنم دارم پر پر میشم

دبیر تدریس میکنه زود میفهمم و مشغول نوشتن یا خط خطی یا نقاشی کتابم میشم تا زنگ تموم شه. با بچه‌ها ارتباط نمیگیرم چون دنیا هامون کاملا متفاوته و ضد هم.

مدرسه با مدرسه هیچ‌فرقی نمیکنه چرا بهانه میگیری بچه ک نیستی

خیلیی مهمه 

من دبیرستان مدرسه خوبی بودم درسم خوب بود

ولی نتونستم با همکلاسی هام ارتباط بگیرم 

واقعا عذاب می کشیدم 

فکر کن محیطی که روزانه ۶-۷ ساعتت رو میگیره عذابت بده 

وحشتناکه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مدرسه با مدرسه هیچ‌فرقی نمیکنه چرا بهانه میگیری بچه ک نیستی

خیلیی مهمه 

من دبیرستان مدرسه خوبی بودم درسم خوب بود

ولی نتونستم با همکلاسی هام ارتباط بگیرم 

واقعا عذاب می کشیدم 

فکر کن محیطی که روزانه ۶-۷ ساعتت رو میگیره عذابت بده 

وحشتناکه

تهراناول اینکه دبیرا مستمرم رو ده رد کردن همه‌شون و این معدل رو میاره پایین و جا به جایی رو به شدت س ...

رشتت چیه؟

تو که کلا مدرسه نرفتی این یه هفته هم روش.یعنی واقعا اینقدر بی در و پیکر شدن مدرسه ها که اینهمه نرفتی ...

چرا چیزی نگفتن؟ 

مستمر ندادن دیگه

بعدشم وقتی حالم خوب نیست اونجا؟ وقتی اذیت میشم؟

به مدیر گفتم برای المپیاد اجازه مرخصی بگیر ترم اول گفت من نه من نمیتونم من ال من بل سر سه صدم اختلاف رد شدم! 

تو کار فرهنگی فعالیت کردم از همه تقدیر کرد به جز تیم من!

الانم میگه فلان کاری که میکنی به ما ربطی نداره... بعد منتظر نتیجه کارمون بیاد!

تهراناول اینکه دبیرا مستمرم رو ده رد کردن همه‌شون و این معدل رو میاره پایین و جا به جایی رو به شدت س ...

رشتت چیه؟

چرا چیزی نگفتن؟ مستمر ندادن دیگهبعدشم وقتی حالم خوب نیست اونجا؟ وقتی اذیت میشم؟به مدیر گفتم برای الم ...

ببین خوب یا بد آدما مجبورن یه وقتایی شرایطی رو که دوست ندارن تحمل کنن‌.فقط هم مدرسه نیست .بعدا میبینی چقدر جامعه ناعادلانه هست و چقدر باید تحملت بالا باشه.